Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro, a treia Cupă a României din carieră

Ousmane Barro, a treia Cupă a României din carieră

Cel mai longeviv jucător străin activ din România, Ousmane Barro, a cucerit Cupa României pentru a treia oară în carieră. 

Pivotul senegalez a câștigat trofeul în 2017 și 2018 alături de U-BT Cluj-Napoca și aseară, 9 martie, după ce noua sa echipă, CSO Voluntari a trecut de CSM Oradea, scor 72 la 65, într-o partidă disputată chiar la Cluj-Napoca. 

Această este a treia Cupă a mea...din patru încercări. 

Acum toată lumea e confuză pentru că eram jos, nu marcam nimic, nu ne ieșea nimic...Știam că vor fi agresivi, dar știam și că trebuie să rămânem concentrați și să reintrăm în partidă. După ce am reintrat în meci...s-a terminat. 

Cred că foarte puțini jucători au fost în această poziție, să nu înscrie deloc în primul sfert. Chestii de genul acesta se întâmplă în ligile inferioare sau la juniori, dar se mai întâmplă...Am arătat mult caracter, am arătat ceea ce suntem capabili. A fost la fel și în meciurile cu Pitești și Craiova și acele meciuri au fost la fel de grele. Toată lumea a vrut să câștige. 

Întrebat ce părere are despre jocul prestat de tânărul Marcu Badiu, MVP-ul finalei, Barro a replicat: 

Am fost foarte fericit pentru el. Merita un meci de genul acesta pentru că muncește din greu. Mereu după ce terminăm antrenamentul, Marcu rămâne să mai facă aruncări...E un puști grozav!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

În cadrul Final 8-ului de la Cluj, Barro a suplinit foarte bine absența lui Dejan Borovnjak și a adunat medii statistice de 7.7 puncte, 8 recuperări, 1.3 pase decisive, 0.3 intercepții, 1.7 capace și 1.7 posesii pierdute pentru 14.7 la eficiență. În ultimul act al competiției, pivotul a reușit un singur punct, dar a contribuit la succesul echipei sale cu 10 recuperări, o pasă decisivă și 2 capace. 

foto: Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!