Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro nu va juca în prima rundă din playoff-ul LNBM

Ousmane Barro nu va juca în prima rundă din playoff-ul LNBM

Ousmane Barro se confruntă cu o problemă de natură personală și a fost nevoit să plece spre Senegal.

Conform paginii oficiale de facebook a clubului la care acesta activează, fratele mai mic al acestuia s-a stins din viață pe teritoriul Italiei.

 

🙏 CSO Voluntari este alături de jucătorul și prietenul nostru, Ousmane Barro, și de familia acestuia, în momente de grea...

Posted by CSO Voluntari - Baschet on Thursday, May 13, 2021

Astfel, din cauza tragediei petrecute, Ousmane Barro nu va juca în prima rundă din playoff-ul LNBM, fază în care CSO Voluntari va da piept cu SCM U Craiova într-unul dintre cele mai echibrate dueluri.

Deși a fost semnat ca o opțiune secundară, Ouzsy a adunat medii statistice de 8,5 puncte, 6,8 recuperări, 1,2 pase decisive și 0,6 capace și a devenit rapid unul dintre jucătorii de bază ai câștigătoarei Cupei României pe parcursul stagiunii 2020/2021. 

Pe această cale, redacția baschet.ro transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. 

*foto: facebook/ CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!