Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Overseas Basketball Combines revine în România pentru cinci partide cu echipe din LNBM

Overseas Basketball Combines revine în România pentru cinci partide cu echipe din LNBM

Overseas Basketball Combines va susține în această lună Euro-Tour 2020 și va disputa cinci partide în țara noastră. Selecționata jucătorilor liberi de contract are următorul program în România:

15.02 vs CSA Steaua București
16.02 vs CSO Voluntari
18.02 vs CSM Mediaș
20.02 vs SCM Timișoara
21.02 vs SCM Timișoara

Euro Tour 2020 se desfășoară în pauza competițională din Liga Națională de Baschet Masculin cauzată de fereastra echipei naționale din calificările pentru EuroBasket 2021. Overseas Basketball Combines vine în România cu un lot format din următorii jucători:

Andrew Cooper
Arsenio Arrington
Calvin Brazley III
Daulton Albanes
Frederick Darnell Slater
Isaiah Hodge
Jalal Abdul-Aziz
Jason Velazquez
Joe Merklin
Josh Dominguez
Robert Sampson
William Reaves

Cel mai important nume din lotul selecționatei OBC este Robert Sampson, jucător care a jucat în NBA G-League la Grand Rapids Drive. El are o experiență și în Europa în 2016 la KK Mornar Bar din Muntenegru.

Din staff-ul tehnic al celor de OBC pentru turneul din România vor face parte Joe Dinda (head of operations), James Blackburn (antrenor), Dragan Petricevic (evaluator jucători din partea OBC) și Zafer Aktas (evaluator jucători din partea OBC). Dacă Dragan Petricevic nu mai are nevoie de nicio prezentare, Zafer Aktas este antrenorul principal de la Bahcesehir College, echipă din prima ligă a Turciei și care a întâlnit în acest sezon din FIBA Europe Cup pe BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea. Cei doi fac parte din grupul de antrenori pentru Las Vegas Combine, care are loc în fiecare vară în luna iulie.

Overseas Basketball Combines a avut un tur în România și în luna februarie din 2019. Donovan Smith a atras atenția după acel tur iar în acest sezon și-a găsit un angajament la CSM Focșani.

foto: monitorulcj.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!