Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: „Au știut să joace mai bine în momentele cheie ale jocului”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
14.01.2015

Gaz Metan a cedat pe teren propriu, scor 74-80, în fața celor de la BC Mureș într-o partidă ce a contat pentru etapa a 14-a a LNBM. Tehicianul gazdelor, Ovidiu Teleabă a vorbit pentru site-ul nostru despre eșecul echipei sale.

În sfertul patru ne-a lipsit mai multă luciditate în atac, am avut un procentaj îngrozitor la aruncări libere, la un scor așa de strâns, punctele de la aruncările libere contează foarte mult. Am făcut un meci bun, cred că echipa mai experimentată a câștigat. Au știut să joace mai bine în momentele cheie ale jocului, au fost mai lucizi, s-a văzut experiența lor.

Cred că a contat faptul că Mureșul a jucat deja două meciuri în acest an. Noi am făcut pregătirea acasă, dar eu zic că am jucat bine aproape tot meciul. Din păcate au fost câteva momente cheie în atac când nu am jucat lucid și am avut niște aruncări forțate, niște pătrunderi care nu trebuiau făcute și am avut mai puțină șansă în apărare, au fost câteva mingi bâlbâite care au ajuns în mâna lor și apoi au marcat. Eu zic că am făcut un meci bun, Mureșul a câștigat meritat pentru că s-a folosit experiența jucătorilor din plin și asta este, mergem mai departe.

foto: novatv.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!