Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: "Băieţii au considerat că meciul cu Otopeni este mai uşor"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.12.2011

Sâmbătă seara la Otopeni se anunţa o partidă dezechilibrată între formaţia gazdă, o echipă aflată în pragul desfiinţării, respectiv deţinătoarea Cupei României. Nu a fost să fie aşa, gruparea ilfoveană aflându-se la conducerea jocului până la mijlocul sfertului 3 moment în care Howell şi Ivanovic au pus piciorul pe pedala de acceleraţie. S-a încheiat cu victoria aşteptată a medieşenilor, la o diferenţă de 19 puncte.

La finalul partidei Total Baschet a stat de vorbă cu Ovidiu Teleabă care ne-a declarat că echipa sa a intrat relaxată în joc însă începând cu mijlocul sfertului trei totul a intrat în normal. De asemenea tehnicianul medieşenilor a vorbit şi despre Florin Muntean, un jucător pe care-l consideră drept un "conducător de joc inteligent".

Ce s-a întâmplat în partida din această seară ? Aţi intrat foarte greu în meci iar până la mijlocul sfertului 3 s-a jucat umăr la umăr ...

S-a jucat umăr la umăr până în sfertul 3 pentru că probabil băieţii au considerat că meciul este mai uşor. Au fost mai relaxaţi la începutul jocului, iar după pauză situaţia s-a schimbat şi am jucat ceea ce normal trebuia să o facem de la început: apărare agresivă, contra-atac, recuperări şi procentaje mai bune.

De ce nu a jucat Mitchell ?

Mitchell are o entorsă la mâna dreaptă suferită în timpul meciului cu Oradea şi l-am lăsat acasă.

Tudor Dumitrescu a evoluat 3 minute. Suferă de o problemă mediacală ?

Pe Tudor Dumitrescu l-am folosit însă am vrut să am mai multă forţă în apărare şi am preferat să joc cu Tudor Jucan pe poziţia 3, să se apere la Santana.

Florin Muntean în ultima vreme a jucat destul de mult însă din punct de vedere statistic nu a fost prea eficient. Cum explicaţi ajutorul său pentru echipă ?

Florin Muntean este un conducător de joc inteligent care organizează foarte bine jocul în atac. Astăzi într-adevăr nu a reuşit să înscrie însă în meciurile trecute eu consider că a avut o evoluţie care cel puţin pe mine m-a mulţumit.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sean :

    |
    Daca e asa inteligent, pune-l sa joace sah, din pacate, la baschet, pe langa inteligenta iti trebuie si fizic.
    In alta ordine de idei, hai sa vedem:
    -Medias vs Oradea: 17minute - 5 puncte
    -Cluj vs Medias: 11 minute - 3 puncte
    -Medias vs CSM: 18 minute - 8 puncte
    -Timisoara vs Medias: 24minute - 6 puncte
    ...iar domnul antrenaor e multumit! Cine-i stupid aici?

    cu 12 ani în urmă (10.12.2011) Raspunde
  • javra :

    jcj
    Sean , de ce esti rau? Ti se pare ca are fata de sahist? Eu zic sa in puna sa joace barbut/oina/darts sau ce vrea el,dar nu baschet. Pai normal ca Ovi e multumit ca doar intelegerea e respectata(Munteanu joaca meci de meci, iar Teleaba e pastrat antrenor si daca echipa aduna 222 de infrangeri). Sunteti penibili! Intr-o alta ordine de idei, felicitari domnule Gherdan pentru intrebarile puse. Ma intreb daca nu cumva dupa ultimele doua v-a inchis telefonul. Iar noi, Sean(ca sustinatori ai Gazului) sa ne bucuram ca ,,safhu al mare", nu are mai mult de 1 cochil baschetbalist(iti dai seama ce mergea echipa asta cu 2-3 Munteni in ea?)?

    cu 12 ani în urmă (10.12.2011) Raspunde
  • javra :

    jcj
    Si apropo Sean, ce rost are sa ii expui lui coach statistica lui Muntean. El nu a fost in stare sa numere 4 straini si un roman. Crezi ca e capabil sa imparta niste puncte la niste minute sau chestii de genul asta?

    cu 12 ani în urmă (10.12.2011) Raspunde
  • nikoloc :

    Foarte slab!
    Fara discutii este cel mai slab personaj,ca antrenor nu se poate numi,dintre cei care conduc echipe de baschet.Cred ca si Achim este mai bun.

    cu 12 ani în urmă (10.12.2011) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    @Sean
    ... exista si 'go' - poate il 'inscrie' acolo! :))

    cu 12 ani în urmă (10.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!