Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: „Băieții au luptat 40 de minute, și-au dat sufletul pe teren”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
01.02.2015

Gaz Metan Mediaș s-a impus în fața celor de la BCM U Pitești, scor 68-66, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Tehnicianul gazdelor, Ovidiu Teleabă a vorbit despre victoria obținută de elevii săi.

O victorie importantă, o victorie muncită, o victorie prețioasă. Băieții au luptat 40 de minute, și-au dat sufletul pe teren și acesta a fost principalul motiv pentru care am câștigat. Am condus până la pauză, bineînțeles că experiența jucătorilor de la Pitești și-a spus cuvântul, apreciez foarte mult această echipă, joacă un baschet bun. Probabil că această diferență s-a făcut prin dăruire. Băieții mei au luptat, și-au dat sufletul pe teren și asta s-a văzut la final. Iar am avut probleme cu aruncările libere, văd că asta devine ceva tradițional la noi, dar oricum îmi felicit echipa pentru modul în care a luptat și pentru victoria obținută.

Acesta a fost întrebat dacă Djurkovic a fost înger și demon pentru Gaz Metan:

Vreau să vă spun că Djurkovic are un suflet extraordinar de mare, cât o întreagă echipă, își dă viața pe teren. Ați văzut, chiar dacă ratează, continuă, joacă mai departe, toată stima pentru el și de asemenea  pentru ceilalți jucători.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!