Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă:”Băieții și-au dorit o victorie foarte mult”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
16.01.2012

Gaz Metan Mediaș și-a adjudecat prima victoria din retur în fața Energiei Rovinari, cu scorul de 85 la 79.

Tehnicianul român, Ovidiu Teleabă a afirmat la finele meciului că ceea ce a făcut diferența în meciul de sâmbătă au fost jocul mai așezat și apararea mult mai agresivă prestate de elevii săi.

Ce impresie v-a lăsat meciul împotriva formației din Tg-Jiu?

Ne așteptam să avem parte de un meci greu și așa a și fost. Jucătorii echipei din Târgu-Jiu au niște calități deosebite, iar Energia a câștigat împotriva unor echipe puternice în acest tur de campionat. 

Ce credeți că a făcut diferența în această partidă?

Cred că jocul mai așezat făcut de către noi și apărarea mai agresivă, practicată în primele două sferturi au făcut diferența. Nu pot spune că am fost ajutați de maniera de arbitraj. Eu zic că a fost un arbitraj corect, care nu a favorizat nicio echipă. Energia are, cu siguranță, față de play-off. A câștigat meciuri grele și știe să joace asemenea partide.

A reprezentat ratarea calificării în Final Four-ul Cupei României o motivație?

Bineînțeles că fost o motivație ratatarea calificării Final Four-ul competiției. Băieții și-au dorit o victorie foarte mult, iar prin ce au jucat în teren, au arătat că merită reușita. 

Cum s-a comporatat Ivan Tomeljak în primul său meci?  

Tomeljak este un conducător de joc cu experiență, un conducător care îl va înlocui cu succes pe Jarett Howell. 

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!