Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: "Clujul a profitat de momentele noastre de cădere"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.03.2011

La finalul partidei pe care Gaz Metan Mediaş a pierdut-o în faţa lui U Mobitelco Cluj Napoca cu 91 - 80, Ovidiu Teleabă, antrenorul secund al medieşenilor, a declarat pentru Nova TV Mediaş, că echipa sa a făcut un joc bun iar Clujul a obţinut victoria, meritată de altfel în opinia antrenorului, profitând de unele momente de cădere în jocul echipei sale. Teleabă a pus jocul mai slab al Mediaşului din ultima perioadă pe acumularea unei oboseli atât fizice cât şi psihice dar este sigur că în playoff toate acestea vor dispărea.

"Eu cred că am făcut un joc bun. Chiar dacă nu am avut procentaje extraordinare la aruncările de trei puncte i-am dominat la recuperări, am avut procentaj bun la aruncări libere şi unul bunicel la cele de două puncte. Îmi pare rău că am avut nişte căderi care au permis clujenilor să câştige această partidă. Clujul este o echipă cu jucători experimentaţi, o echipă valoroasă care a ştiut să profite de momentele noastre de cădere iar aceasta ne-a costat victoria. Mai sunt şase etape de disputat. Noi mai avem o restanţă de jucat la Iaşi la mijlocul acestei săptămâni. Vor fi trei săptămâni pline pentru noi. Sper să trecem peste această înfrângere şi să ne gândim că urmează şi playofful unde se vor lămuri toate lucrurile," a declarat Teleabă pentru sursa citată.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!