Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: "Cristian Achim este un tehnician foarte bun şi cu siguranţă ne va pregăti o surpriză"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.03.2012

Seria meciurilor grele pentru Gaz Metan Mediaş se va încheia în această seară la Oradea. După trei victorii importante medieşenii doresc să încheie cu bine sezonul regulat şi să înregistreze o victorie în Arena Antonio Alexe.

Într-o declaraţie acordată site-ului novatv.ro, Ovidiu Teleabă se aşteaptă la un meci greu la Oradea, dar şi la surprize din partea lui Cristian Achim.

Ne aşteaptă un meci foarte greu la Oradea deoarece bihorenii sunt un adversar solid care practică un joc organizat atât în faza ofensivă cât şi în cea defensivă. Noi venim după două meciuri extrem de importante într-o perioadă foarte scurtă de timp. Eu ştiu că  Cristian Achim este un tehnician foarte bun şi probabil ne va pregăti o surpriză, dar şi noi suntem pregătiţi să răspundem pe măsură. Sper ca băieţii să rămână concentraţi şi să înţeleagă că acest meci este foarte important pentru noi. Sper ca aceste trei zile de la ultimul meci greu să-i fi recuperat 100%, din punct de vedere fizic, pe băieţi. Mai avem meciul de la Oradea după care va urma o mică pauză.

3 comentarii la aceasta stire:
  • sarpele :

    Cei mai slabi
    Se intalnesc cei mai slabi antrenori din pima liga,cu cele mai valoroase loturi,achim nu este capabil de surprize,dar teleaba este pre slab ca sa poata castiga acest joc.

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    @sarpele
    O analiza foarte exacta, nu sunt insa sigur ca ai nimerit articolul.

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • just bball :

    @sarpele
    se vede ca esti sarpe! in locu tau mi-ar fi rusine sa zic asa ceva despre Cristian Achim! poate nu stii ce inseamna baschetu de calitate, dragutule ! ;)

    cu 12 ani în urmă (19.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!