Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: „În seara aceasta, eu zic că am făcut cel mai slab meci din acest tur de campionat”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
19.12.2014

Gaz Metan pierde în fața celor de la BC Timba, scor 64-85, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Ovidiu Teleabă, tehnicianul medieșenilor vorbește despre această partidă și spune că în opinia sa, acesta a fost cel mai slab meci din acest tur de campionat.

În seara aceasta, eu zic că am făcut cel mai slab meci din acest tur de campionat și pun această înfrângere în principal pe seama oboselii jucătorilor, dar în același timp vreau să felicit și echipa din Timișoara pentru că au jucat un baschet bun, un baschet agresiv care ne-a pus multe probleme în atac. Am jucat acasă, am înscris 64 de puncte, am avut un procentaj în jur de 8% la trei puncte. Așa cum știm să ne bucurăm de victorii trebuie să acceptăm și înfrângerile. Eu oricum sunt mulțumit de parcursul de până acum, chiar dacă, ați văzut în acest început de campionat au fost multe surprize, noi am vrut să câștigăm acest meci și să oferim suporterilor o victorie înainte de sărbători, nu s-a putut, asta este, mergem mai departe.

Mai avem o etapă marți la Târgu Jiu, o să încercăm să ne pregătim în acest scurt timp, până marți, să ridicăm moralul băieților și cum v-am spus, mergem mai departe.

Vreau, totuși, să urez adevăraților suporteri ai echipei Gaz Metan, sărbători fericite, un Crăciun fericit și așteptăm să fie alături de noi și în retur și cu inima și cu sufletul cum sunt niște suporteri adevărați.

foto: sportpictures.eu

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    valoare
    Normal, după blatul ordinar de la Steaua va arătați adevărată valoare. Era unul deștept pe aici , pe site, care vorbea despre meciurile pe care le-a câștigat Mediasul pana acum. Adevărată valoare a echipei asta este, sau poate au pus-o de un blat și cu Timba, mai fac și ei un ban de sărbători !

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    • tzontzolino:

      re
      Taci ca avem 3 meciuri cu Timba in ianuarie! Au facut niste transferuri bunicele si daca tin o sa ne fie extrem de greu! Cu Steaua au castigat din cauza arogantei stelistilor care s-au vazut invingatori dinainte!

      cu 9 ani în urmă (20.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    @ gabitzu
    Si daca puneai o echipa de juniori juca mai bine decat ei...ori au prins o zi ffff slaba ori au facut blat ...desii suntem cu salariile la zi ...in plus s-au dat si ceva prime
    Eu sunt acela destept iar tu ar trebuii sa ai mai mult respect mai baiatule...pana la urma baschetul e un sport. al fair playului...defapt Gaz Metan a jucat ieri tot meciul cum ati jucat voi primele doua sferturi cand va conducea sibiul cu 20 de puncte. Daca vrei sa fii respectat respecta !!!

    cu 9 ani în urmă (20.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!