Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: "Mă bucur că am reuşit să învingem campioana ţării"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.03.2012


Foto: Turnul Sfatului

Miercuri seară, în derby-ul etapei cu numărul 26 a Diviziei A masculine de baschet, CS Gaz Metan Mediaş s-a impus cu scorul de 83-77 în faţa campioanei en-titre, "U" Mobitelco. În urma acestui rezultat medieşenii au revenit pe prima poziţie în clasament.

Într-o declaraţie acordată la finalul jocului Ovidiu Teleabă este de părere că diferenţa a fost făcută de către recuperările convertite în puncte.

A fost extrem de dificil şi cred că miza importantă atât pentru Cluj cât şi pentru noi şi-a spus cuvântul. Nu a fost un meci spectaculos, a fost un meci de luptă cu greşeli de ambele părţi. Cred că am câştigat datorită recuperărilor pe care le-am înregistrat. Am avut mai multe posesii pe care le-am transformat în puncte. Echipa din Cluj a făcut un joc bun, probabil cel mai bun din acest retur de campionat. Ne-au pus probleme însă mă bucur foarte mult că am reuşit să învingem campioana ţării.

Întrebat dacă echipa sa este în vârf de formă tehnicianul medieşean a răspuns:

Am avut două meciuri bune, cu Timişoara şi CSM, iar azi miza jocului şi-a spus cuvântul. Nu am făcut un joc extraordinat însă doresc să felicit sportivii pentru dăruire şi munca depusă.

Etapa următoare Gaz Metan se deplasează la Oradea pentru confruntarea cu CSM din localitate. Jocul va avea loc duminică seară.

1 comentariu la aceasta stire:
  • doru :

    Urmarire
    Fiindca ne-ati zdrobit in meciul de la Bucuresti, si vazand meciul cu Clujul(care au avut o aparare demna de campioana), astept cu nerabdare sa vad daca reusiti sa duceti un meci bun si la Oradea, dar mai mult,cum veti reusi sa faceti fata unei echipe oradene cu multi jucatori de valoare!!!

    cu 12 ani în urmă (15.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!