Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: “Mă pot antrena şi mă pot juca o zi întreagă , dar nu o să pot câştiga, decât cu un arbitraj corect.”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
28.04.2012

CSU Asesoft Ploieşti s-a impus pe terenul din Sala Sporturilor Mediaş, cu scorul 87-85. După această partidă incendiară, tehnicianul celor de la Gaz Metan Mediaş, Ovidiu Teleabă, a declarat pentru novatv că nu este mulţumit de arbitraj.

“Întotdeauna cu Asesoftul este ceva mai special, nu am ce să comentez decât faptul că îmi felicit băieţii pentru modul în care au luptat, am jucat un meci întreg, am condus majoritatea timpului, acum sunt puţin supărat şi puţin nervos, băieţii au făcut un meci excelent, probabil că în alte condiţii puteam câştiga. Am supărările mele vis-a-vis de anumite decizii ale arbitrilor, n-am comentat niciodată arbitrajul, o fac pentru prima oară acum, dar probabil mă pot antrena şi mă pot juca o zi întreagă , dar nu o să pot câştiga, decât cu un arbitraj corect.”

22 comentarii la aceasta stire:
  • Sean :

    ?
    Suparari vis a vis de schemele din final, nu ai?

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    adevarat
    aveti dreptate domnule Teleaba si sper ca veti depune plangere impotriva arbitrajului deoarece asa nu mai merge . Acesti arbitrii care aduc doar rusine campionatului o sa goneasca spectatorii din sali si jucatorii de valoare.

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • doru :

    Intrebare de final
    Ce schema nu a iesit bine, draga Sean? Moore, adus ca specialist de 3 puncte nu a fost suficient de liber? Puteati castiga la un punct si i- ati fi pupat pe ai vostri, tot timpul!

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    stai linistit
    oricum ii pupam si ii sustinem noi nu suntem alaturi doar la victorii ci si la esecuri, iar astazi nu a fost un esec a fost o FURACIUNE

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • Sean :

    !
    @Doru, am spus scheme, la plural, care daca existau, nu era nevoie de inca una in ultimele 3 secunde.

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • doru :

    Decisiva
    Una si aveati 1-0! Pentru ca altfel jocul a fost tare! Era normal sa fie echilibrat! Dar nu cu ajutorul arbitrilor! Asa s- a vazut! Pai la Burlacu, in sfertul 4, cand ii rupea pe Nicoara si Ivanovici, nu l- a vazut nimeni de pe teren? Ca de la tv, urmarind jocul lui, putea fi eliminat din min. 35! Si atunci lucrurile erau clare!

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    scheme de final
    Sean ai dreptate
    La final nu a stiut sa gestioneze bine emciul
    Problema este ca nu trebuia sa ajungem acolo:
    Burlacu faulteaza la Nicoara in atac si nu ia nimic.
    Tica doarme in 3 secunde cat vor muschii lui, marceaza cos valabil, si nu se intampla nimic
    Popa ia fault tehnic dupa un comentariu minor, Iacobescu zbiara tot meciul de pe margine si nu promeste nimic.
    Daca vrei pot continua

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • doru :

    Convingere
    Sunt convins ca Iacobescu a fost mereu in picioare!!! Pai mai oameni buni, ei cand sunt sanctionati??? Niciodata? Nu stiu cine s- ridicat de la voi, si a primit faultul, dar Asesoftul practica aceasta presiune permanent si nesimtitii aia de arbitrii nu vad! Pai se mai poate asa??? Faceti memoriu, nu stiu cat va ajuta, dar vor continua si atunci, ne vor face pe toti, pe rand!

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • profesor :

    Slab
    Spunea cineva ca Teleaba si Achim sunt cei mai slabi antrenori din Romania.Cred ca Achim e foarte slabut,dar Teleaba nu are nimic cu baschetul.Cred ca nu face nici o victorie cu Ploiesti cu toate ca are un lot mai complet.

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • doru :

    Completare
    Nici Tenter si nici Bandarevici! Ce, acum 2 ani, a putut cineva sa- i bata in play off? Cand au navigat cu vantul in panze, nu i- a putut opri nimeni! Una peste alta eu am incredere in Medias! Si sper sa reuseasca ce nu a reusit decat Morris!!! Sa le smulga calificarea si implicit titlul, in ultima secunda!

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • doru :

    Ptr Profesor
    Atata vreme cat orice antrenor introduce in teren 5 jucatori impotriva a 8 adversari, poti sa fi laureat al premiului Nobel, ca tot pe locul 2 ajungi!!!

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    @doru
    ai perfecta dreptate, Teleaba nu are absolut nici o vina .Gazu a jucat bine a condus tot meciul, dar din pacate arbitrii trebuiau sa faca jocul cuiva si s-a vazut. Felicitari echipei si antrenorului.Sper din suflet sa se depuna memoriu chiar daca nu o sa ajute in mod direct echipa noastra dar daca toti se vor sesiza poate o sa scapam de aceasta molima. Forta Gazu , inca nu e totul pierdut.

    cu 12 ani în urmă (28.04.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    lol
    ati vazut alt meci. @bbfreak vezi ca iacobescu a primit tehnic.

    cu 12 ani în urmă (29.04.2012) Raspunde
  • medias :

    hotie
    nu degeaba este asesoft din "PH" adica "Patria Hotilor". Azi bate gazu sa mai inchida albitri gura mediesenilor si in Patria Hotilor se rezolva problema pentru asesoft. asta e echipa ploiestiului facuta numai pentru ca au unu cu gura mare, Iacobescu. are gura si buzunaru mare si rezolva totul de parca nu ati sti cum merg treburile in RO. Sunt mediesean si regret ce se intampla ca meciul a fost frumos nimic de reprosat decat lui Moore & Tomeljak, amandoi au inscris ba frate 14 pcte si vrei sa castigi meciul?!?!?!?! nici jumate din cat a inscris Mitchel. cred k si daca era mitchel conducator de joc dadea mai multe cosuri. Asta e amandoi(Moore & Tomeljak) nu sunt nici jumate ca Howel. Bafta deseara ca albitri azi o sa cam fie putin cu noi sa ne astupe gura dar o sa rezolve la ploiesti.

    cu 12 ani în urmă (29.04.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    @ineacsu
    Iacobescu a fost avertizat. Nu a primit tehnic. Nu am vazut ca cei de la gazu sa bata doua libere si sa aiba posesia

    Teleaba este vinovat: la egal 85, mai erau 14,7 secunde si Asesoft in atac. Trebuia sa ceara lui Moore sau altcuiva s afaca rapid un fault ca sa avem posesie. Asa a inscris Burlacu, si noi vrem ca Moore sa dea cos in 2,9 secunde, cand ai imperecheri nefericite pe teren (Burlacu fara Ivanovici langa el)?

    Arbitrii au fost, doar cat "trebuie", cand "trebuie" subiectivi. A fost deajuns in repriza a 3-ia.

    cu 12 ani în urmă (29.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mediensis58 :

    FARA CUVINTE...
    Da domnule sunteţi echipă mare.... Aveţi jucători excelenti asta fara gluma , iar banca voastră nu este lungă ci foarte lungă ţinînd cont si de cei trei arbitrii . Ti se face scarbă cind pe un timp minunat in loc sa stai la iarbă verde in faţa unui grătar si a unui pahar de vin buna sau o bere rece să te duci intr-o sala de sport si sa vezi CE cum te fură nişte BOI ca-n codru... ,, OXERVATORUL " ce observă ? De ce mai vine atâta drum să se uite si să supervizeze un meci al cărui rezultat este cunoscut înca inainte de a incepe PLAY OFF ul... Daca in sport se vorbeste de fair play apoi dragilor asa ceva aseara in sala sporturilor din Medias nu s-a intimplat . Au venit acesti trei LACHEI ( LACHÉU s.m. 1. Fecior, servitor îmbrăcat în livrea (în casele aristocrate feudale și burgheze). 2. (Fig.; peior.) Servitor, unealtă a intereselor cuiva (mai ales a claselor stăpânitoare definitie din DEX ) si si-au exercitat atributiunile si au respectat in tocmai toate indicatiile de la centru . Daca vreti cu tot dinadinsul sa cistigati titlul atunci jucati cinstit si luati-l pe drept . Sunt la Medias citiva oameni care chiar au avut cite ceva de spus in baschetul romanesc si care si-au iesit din pepeni cind au vazut modul execrabil in care au arbitrat acesti nenorociti. Nu se poate asa ceva ; si GURISTUL LECA acest guru al transmisiilor sportive este un [cenzurat] si face niste comentarii de te enervezi si in fata televizorului si-ti vine sa-l spargi sau sa-l arunci pe geam . Aseara la Medias numai femeia de serviciu , electricianul salii si copilul care stergea parchetul nu au avut tehnic; in rest toata lumea mi-e si teama sa merg la sala astazi sa nu ma oblige sa le dau lor abonamentui . Astazi poate vom cistiga dar apoi mergem la Ploieste acolo ii vor nominaliza pe pe alti doi slugoi ( CIULIN si papagalul acela ungur din Sovata cu nume de capitala Romaniei si ne vor scoate definitiv baschetul si titlul de campion din cap PENTRU TOTDEAUNA Bravo baieti nu va faceti probleme si incercati sa jucati cit mai frumos sa-si tina ei trofeele si sa se spele cu ele pe cap... voi jucati pentru spectatorii vostri si lasati-i pe ei sa-si pastreze cupele , cupitele , cestile si olitelele de campioni . Hai Gazu succes flacai P.S. Ca sa va dati seama ca de fapt cartile sunt facute in alta parte nicidecum pe parchet aruncati o geana si amintiti-va in prima faza a competitiei denumite CUPA ROMANIEI ,,sortii " decid sa joace Clujul cu ...Mediasul . Bravo FRB !!!

    cu 12 ani în urmă (29.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mediensis58 :

    fara vorbe
    Secundul nostru primeste tehnic iar tot staff-ul Ploiestiului a fost tot pe marginea terenului si au facut presiuni la masa arbitrilor insa nu i-a vazut nimeni BRAVO domnilor cavaleri ai ,,ocarinei " ca fluieritele sunt la C.F.R.

    cu 12 ani în urmă (29.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @mediensis58
    Am vazut meciul la televizor si ai dreptate, s-a vazut cum arata banca Ploiesti-ului.Ar trebui sa primeasca cel putin 5 tehnice pe meci. Pe de alta parte, cel putin trei jucatori ai vostri au jucat la maxim 30% din turatie. Poate isi revin diseara ! Succes !

    cu 12 ani în urmă (29.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mediensis58 :

    PS
    Un prieten de-al meu are o vorba : noi suntem M I C I iar eu M I T I C I .... CITA DREPTATE ARE !!

    cu 12 ani în urmă (29.04.2012) Raspunde
  • doru :

    Sfertu 4
    Se spunea mai sus de sfertul 3! Pai baietii aia in gri v- au executat in sfertul 4, cand in 2 minute aveati 5 greseli! Cu greu ati trecut in celalalt teren! Cred ca acolo v-au facut!!! Lasand la o parte mizeriile provocate de arbitrii, federatie si asesoft, va doresc mult succes si putere de a reusi sa va sutineti echipa pana la capat! Si ca tot se vorbea de antrenor! Cate echipe reusesc sa aiba antrenor din localitate si sa termine in primele 8???? Pai cei de afara, gen Arnautovici accepta si se complac pentru o bucata de paine! Sufletul lor trece prin stomac! Asa ca sprijiniti- va si la bine si la rau! Nu uitati ca in campionat ati terminat pe locul 1! Acel loc nu se va sterge niciodata!!!

    cu 12 ani în urmă (29.04.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    sa vedem meciul 2
    @realgorj: ai dreptate. Zigeranovici a jucat slab, si a avut 4 TO. Tomeljak slabut si mult sub procentajul lui la ASS. Moore acceptabil (insa ca deobicei nu este jucat de Tomeljak cand sunt impreuna pe teren). Jucan a facut doar faza defensiva, in atac nu conteaza deloc.

    Totusi cei care erau "in joc" si contau in echipa, au fost rezolvati de arbitrii si de aici si dezechilibrul meciului pe final.

    La statistici, pe toate capitolele Gazu a fost peste Assesoft. Inclusiv la TO care defapt au facut diferenta: cu 4 mai mult decat ei.

    Si Teleaba. Care mai are de invatat mult, foarte mult cum sa gestioneze meciul PANA IN ULTIMA SECUNDA!

    cu 12 ani în urmă (29.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!