Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: "Nu am observat că Moore a fost lovit"

totalbaschet.ro, Adrian Micinic

totalbaschet.ro, Adrian Micinic
18.03.2012

Foto: Frăţilă Daciana

CS Gaz Metan Mediaş a pierdut primul loc după ce a cedat în deplasarea de la Oradea. Medieşenii au pierdut confruntarea cu scorul de 65-75, la capătul unui meci extrem de tensionat.

La finalul partidei Ovidiu Teleabă a participat la conferinaţ de presă acolo unde a răspuns mai multor întrebări venite din parte presei. Întrebat despre conflictul de la time-out. Teleabă a spus că nu a văzut nimic. În ceea ce priveşte meciul tehnicianul este de părere că s-a pierdut la procentajele de două puncte.

Aţi întâmpinat mai multe probleme pe fond ofensiv. Cum vă explicaţi acest lucru ?

Am avut într-adevăr mai multe probleme pe fond ofensiv. Scorul spune tot, am marcat doar 65 de puncte. Eu zic că am avut mai multe probleme în defensivă unde am marcat 21 de puncte, dar am primit 28. Cred că aruncările de trei puncte ale lui Lupusavei au făcut această diferenţă deşi indicaţiile au fost clare: o apărare foarte agresivă la el.

Lupusavei a marcat din nou, de după semi-cercul de 6.75. Nu aţi cerut jucătorilor o mai mare atenţie în apărare la Silviu ?

Am atenţionat jucătorii, în special cei care s-au apărat la el, să nu ajute la nimeni însă, din păcate odată sau de două ori au alunecat. În fine, nu contează. Important este că nu am putut, din păcate, să ne apărăm la el aşa cum trebuie.

V-a încurcat zona prestată de Oradea ?

Am avut probleme sub panou unde am avut un procentaj slab şi de obicei suntem mai buni, decât adversarul, la acest capitol. Din păcate acum am avut doar 45% la sută la aruncările din interior, în celellalte meciuri am fost peste celelalte echipe când înregistram 60%.

Cum cometaţi arbitrajul ?

Nu comentez arbitrajul. Este adevărat, am primit două tehnice. La primul s-a strigat ceva din tribună şi am primit un tehnic, iar celălalt, în fine.

De ce nu a jucat Dumitrescu ?

Dumitrescu a avut probleme cu spatele. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi Titus Nicoară. Cei doi s-au antrenat mai puţin în ultima perioadă.

Ne puteţi spune ce s-a întâmplat la un time out din sfertul 4 atunci când Moore a fost lovit de Zigeranovic şi Tomeljak ?

Nu am observat că Moore a fost lovit. Alte întrebări ?

Ce v-a spus Tomeljak după ce a luat acel tehnic ?

Tomeljak nu mi-a spus nimic. Eu am vorbit cu arbitrul şi am înţeles că s-a îndreptat către banca Oradei însă nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Arbitru Habor mi-a spus că ar fi înjurat. Nu am auzit, nu pot să spun exact.

După acest meci nu mai sunteţi pe primul loc ...

Azi am pierdut o mare şansă la Oradea. Ar fi trebuit să câştigăm pentru a menţine intacte şansele de a termina sezonul regulat pe primul loc. Acum mai avem trei jocuri şi şansele au scăzut simţitor.

Însă aveți un program mai uşor decât Timişoara şi puteţi termina pe primul loc.

Nu ştiu dacă putem spune că este unul avantajos pentru că au fost multe surprize în acest campionat. Jucăm cu Giurgiu care a bătut pe Timişoara, apoi vine Piteştiul la noi şi va fi un meci greu pentru că argeşenii joacă foarte bine în deplasare.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sean :

    ?
    Totusi, de ce apare mediasul pe locul 1?

    cu 12 ani în urmă (18.03.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    moore
    Ce aveti cu Teleaba? el saracu nu vede cand sunt 5 straini in teren,cum vreti sa vada cand se bat jucatorii pe banca,poate daca ii administrau si lui vreo corectie,atunci poate dar nu sunt sigur

    cu 12 ani în urmă (19.03.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Tomeljak
    Tomejak.cred ca ar trebui sa-si ceara scuze public lui MOORE si coechipirilor.

    cu 12 ani în urmă (19.03.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor :

    alo?
    si arbitrii ar trebui sa-si ceara scuze prt. maniera de a conduce acest meci. rusine lor, gazu nu avea nici o sansa cu acesti arbitrii, la cum s-au dat cele 2 tehnice + multe alte faulturi date aiurea...,,ar trebui retrogradati acesti arbitrii, dar asa ceva nu se intampla in romania, pacat de acest sport,ptr. ca de multe ori arbitrii strica meciurile,
    felicitari echipei oradene prt. jocul prestat , public minunat nota 10!!!

    cu 12 ani în urmă (19.03.2012) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    @victor
    Las-o mai moale ca macane. Daca gazu' a pierdut din cauza arbitrilor, ai vazut meciul gresit. M-as uita mai mult la antrenor si la "spiritul de echipa" decat la scuzele eterne: presiunea, arbitrii, dorinta mai mare ... . Oradea a fost mai buna si a jucat ca o echipa.

    cu 12 ani în urmă (19.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!