Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: „Nu cred că Asesoftul o să își permită încă o înfrângere”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
27.02.2015

Gaz Metan Mediaș primește sâmbătă, 28 februarie, vizita celor de la CSU Asesoft într-o partidă ce contează pentru etapa cu numărul 21 a LNBM. Partida este programată cu începere de la ora 20.30 fiind transmisă de DigiSport. Antrenorul gazdelor, Ovidiu Teleabă a vorbit despre această confruntare.

„Un meci cu o echipă puternică, o echipă solidă, o echipă cu experiență. Chiar dacă au avut loc câteva schimbări în cadrul lotului, Asesoftul rămâne o echipă valoroasă. Eu sper să jucăm bine, jucăm pe teren propriu, în fața propriilor suporteri și sper să ne ridicăm la valoare adversarului.”

Vin după două înfrângeri consecutive, credeți că acest lucru poate face meciul mai dificil?

„Bineînțeles, nu cred că Asesoftul  o să își permită încă o înfrângere, sunt ferm convins că o să vină aici să joace și să câștige.”

Au făcut multe schimbări la nivel de lot, ultimul sosit a fost elevul dumneavostră, Ivan Zigeranovic, cum comentați acest lucru?

„Zigeranovic este un jucător valoros, a jucat în Polonia la o echipă foarte bună, am văzut meciul contra celor de la Cluj, este un jucător util pentru Asesoft, dar mai are nevoie de timp pentru a se acomoda în echipă.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    Optimism debordant
    citind declaratiile d-lui teleaba am impresia ca s-a mutat in ploiesti : "nu cred ca asesoft-ul o sa-si permita o noua infrangere". parca citesc declaratia lui ionut georgescu sau a altui oficial al asesoft-ului nu al antrenorului mediesean.
    frateeeee , daca baietii antrenati de acest om citesc mesajul lui , cred ca vor avea un moral pana la cer...
    LOL

    cu 9 ani în urmă (27.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!