Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă: ”O victorie într-adevăr muncită”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
01.11.2014

Gaz Metan s-a impus în fața celor de la BC Timişoara, scor 84-80, într-un meci ce a contat pentru etapa a 5-a a LNBM. Tehnicianul gazdelor, Ovidiu Teleabă a vorbit despre această partidă:

O victorie necesară, o victorie într-adevăr muncită. Am jucat împotriva unei echipe experimentate cu jucători valoroși. Este victoria băieților. Singura problemă a noastră, a antrenorilor, bineînțeles am lucrat foarte bine la antrenament, a fost să-i motivăm. Se pare că am reușit să îi motivăm pentru că au jucat 40 de minute, s-au dăruit pe teren și ne-au oferit nouă și suporterilor o victorie foarte importantă.

Și-au dorit băieți mai mult victorie decât timișorenii în seara asta?

Și timișorenii și-au dorit cu siguranță victoria, mă bucur că băieții încep încet, încet să lege niște relații de joc, s-au văzut niște rotații în apărare, o apărare agresivă, a funcționat și atacul. Sper să continuăm așa, să avem constanță și atunci rezultatele vor veni.

Se poate spune că vă simțiți mai bine acasă, având în vedere că doar acasă aveți victorii deocamdată?

Deocamdată am avut un start de campionat cu niște echipe foarte puternice, și acasă și în deplasare. Am reușit din cinci etape să câștigăm două meciuri foarte importante pentru noi. Vrem să continuăm mai departe, avem de muncit, etapa următoare stăm, avem timp să recuperăm băieți și avem timp să reluăm antrenamentele și să punem la punct unele lucruri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!