Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ovidiu Teleabă rămâne antrenor principal la Mediaş: "Am primit un vot de încredere"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.11.2011

Săptămâna trecută CS Gaz Metan Mediaş a pierdut la masa verde partida cu BC Timişoara deoarece antrenorul Ovidiu Teleabă a introdus pe teren cinci jucători străini simultan. Într-o declaraţie acordată site-ului nostru tehnicianul medieşean şi-a asumat întreaga răspundere pentru cele petrecute afirmând că a fost "o imensă greşeală".

În cursul zilei de marţi la Mediaş a avut loc o şedinţă de comitet director pentru a se lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul lui Ovidiu Teleabă. În cele din urmă comitetul a decis să penalizeze financiar întreg staff-ul echipei fără a recurge la alte sancţiuni.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Teleabă afirmă că i s-a acordat un vot de încredere din partea conducerii.

Marţi a fost o şedinţă de comitet director al clubului CS Gaz Metan Mediaş în care s-a luat decizia penalizării din punct de vedere financiar al întregului staff al echipei. În concluzie se va continua în aceeaşi formulă. Consider că am primit un vot de încredere din partea conducerii. În cadrul echipei atmosfera este ok. Eu sper să am nişte jucători cu caractere şi personalităţi puternice care să înţeleagă că ceea ce s-a întâmplat rămâne de domeniul trecutului şi ar trebui să o luăm de la capăt.

De asemenea la antrenamentul de miercuri seară va participa şi galeria "Lupii Negri" care doreşte să îşi exprime suportul faţă de echipa medieşeană.

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    normal
    Fiind din Tg.Mures doresc să îmi exprim admirația pentru această decizie înțeleaptă. Se poate întîmpla oricui. Poate fi un moment chiar benefic din punct de vedere al solidarității. Acest lucru este esențial, se poate construi și pe greșeli.
    Bravo lor !

    cu 12 ani în urmă (16.11.2011) Raspunde
  • cristina :

    Bravo!!
    E o decizie pe care am asteptat-o si care ne face sa credem ca intr-adevar se vrea performanta la echipa, ne-am dorit continuitate, si era pacat sa se termine munca depusa in echipa.Oricum meciul cu Ploiesti e istorie, mergem mai departe cu capul sus, suntem alaturi de voi asa cum am fost si sambata, si cum vom fi si de acum inainte. Succes la Timisoara, am incredere ca o sa va intoarceti cu rezullatul asteptat si dorit de noi toti.Sa ne vedem cu bine la urmatoarele meciuri de acasa si nu numai.

    cu 12 ani în urmă (16.11.2011) Raspunde
  • dan.pop123 :

    Bravo!
    O decizie inteleapta! Succes la Timisoara!

    cu 12 ani în urmă (17.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!