Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Paliciuc, CSU Braşov: "Am văzut că se poate şi am tras tare să învingem Timişoara. S-au impus prin experienţă"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
26.01.2011

Jucătorul echipei CSU Cuadripol Braşov, Radu Paliciuc spune că el şi colegii săi nu şi-au propus să câştige la Timişoara, dar au încercat să realizeze surpriza când au văzut că gazdele au luat pedela de pe acceleraţie. Paliciuc dă vina pe lipsa de experienţă a echipei sale şi speră ca în viitor să vină şi victoriile, mai ales dacă braşovenii vor evolua la fel ca la Timişoara.

Am început un pic timoraţi. Ştiam că Timişoara e o echipă bună. Noi nu am venit să câştigăm, am venit să ne pregătim de meciul cu Otopeni, dar când am văzut că se poate am încercat să trage să câştigă. Experienţa noastră nu ne-a ajutat însă pe final. La 21 de puncte avans poate au jucat şi ei puţin mai uşor, s-au relaxat şi am revenit cu câteva coşuri de trei puncte. Pe final, când au avut 5 puncte în faţă, au dat una-două de 3 puncte, au jucat tactic şi cu un pic de experienţă în plus ne-au bătut. Pe noi ne afectează fiecare înfrângere, dar suntem jucători tineri, de la meci la meci încercăm să jucăm cât mai bine şi să sperăm că vor veni şi victoriile. 

Paliciuc a reuşit 13 puncte, 8 recuperări şi o pasă decisivă. A fost eliminat pentru cinci greşeli persoanel după aproape 35 de minute jucate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!