Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Panagiotis Giannaras, după debutul la Craiova: „Avem multe lucruri de corectat”

Panagiotis Giannaras, după debutul la Craiova: „Avem multe lucruri de corectat”

SCM Universitatea Craiova a oprit o serie de patru înfrângeri la rând în Liga Națională de Baschet Masculin, după 86-79 pe teren propriu cu CSM Petrolul Ploiești, în runda care a închis prima fază a întrecerii.

Duelul de sâmbătă, 20 ianuarie, a reprezentat debutul lui Panagiotis Giannaras pe banca tehnică a oltenilor. Cipriotul a adăugat următoarele pentru Sportul Doljean:

„A fost un meci dificil pentru noi. Am avut doar trei zile la dispoziție să lucrăm împreună, dar trebuie să spun că sunt foarte mândru de jucători, au dat totul. Sigur, avem multe lucruri de corectat și suntem împreună de prea puțin timp. Am controlat meciul de la început. Trebuie să respectăm însă mai mult jocul, pentru că am fost aproape să irosim un avantaj important spre final fiindcă am crezut că meciul e gata. Trebuie să jucăm la fel pe ambele faze până expiră timpul de pe cronometru. Nu e ușor să treci printr-o schimbare de antrenor la mijlocul sezonului și băieții au reacționat foarte bine. Vreau să le mulțumesc pentru asta și sunt mândru de ei.”

Întrebat cum i-a simțit pe jucători în timpul meciului și cum vede faza următoare a Ligii Naționale, Giannaras a spus:

„După cum vedeți, moralul este ceva mai bun. Încet, încep să aibă din nou încredere în ei și consider că pentru 20-25 de minute am practicat un baschet foarte bun. Îmi doresc să menținem acest lucru, pentru că avem mult de muncă și sper să creștem în continuare.

Din păcate, după mulți ani, Craiova va juca în playout. E o situație nefericită, dar toți oamenii din jurul clubului ne susțin și ne dorim să avem rezultate cât mai bune, apoi la finalul sezonului vom vedea unde o să ne clasăm.”

„Leii Băniei” o să înceapă grupa 11-18 cu un bilanț de 5 victorii și o înfrângere. Primul meci pentru Craiova în această parte a clasamentului va avea loc la Galați.

*foto: Facebook - Panyiotis Yiannaras

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!