Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pankracije Barac a ratat primul meci de la debutul la BCM U Pitești

Adrian Micinic

Adrian Micinic
27.02.2013

Croatul Pankracije Barac a ratat primul său meci de la startul sezonului competițional 2012/13. Jucătorul în vârstă de 31 ani nu a fost inclus pe foaia oficială a lui BCM U Pitești la meciul câștigat pe terenul Timbei Timișoara, scor 81-68, din etapa a 24-a în Liga Națională.

Barac nu a fost inclus în lotul care a efectuat deplasarea la Timișoara din cauza unei accidentări la gambă. El a fost menajat în perspectiva următoarelor partide. Sportivul înalt de 1.96 metri are medii de 17.3 puncte puncte, 3.6 pase decisive, 3.4 recuperări, 1.7 intercepții și 2.4 posesii pierdute pentru un coeficient de 17.1 la eficiență. 

De notat că stângaciul de la BCM U Pitești are procentaje de 54% la două puncte, 32% la trei puncte și 87% la linia de pedeapsă clasându-se pe poziția a 4-a în ierarhia marcatorilor la nivelul Ligii Naționale.

În Cupa României, Barac a bifat două prezențe cu medii de 12.5 puncte, 3.0 recuperări, 1.5 pase decisive, 1.0 intercepții și 3.5 posesii pierdute pentru 10.0 la eficiență.  De asemenea, a contribuit la câștigarea SuperCupei unde a avut 15 puncte, 2 pase decisive, o intercepție și o posesie pierdută.

În FIBA EuroChallenge, el a avut șase meciuri cu medii de 16.2 puncte, 2.5 recuperări, 2.3 pase decisive, 2.2 intercepții și 3.7 posesii pierdute.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!