Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pankracije Barac: “Trebuie să câștigăm fiecare joc”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
17.02.2013

Pankracije Barac

BCM U Piteşti va întâlni în deplasare CSU Ploiești în cadrul etapei cu numărul 22 a Ligii Naţionale de Baschet masculin. În etapa anterioară, piteştenii au trecut pe teren propriu de BC Timișoara cu scorul de 76-65. Datorită acestui succes, BCM U Piteşti se menţine pe locul al 11-lea al clasamentului cu 31 de puncte acumulate, având un bilanţ de 10 victorii şi 11 înfrângeri.

Iată ce a declarat Pankracije Barac pentru Total Baschet referitor la partida câştigată contra bănățenilor, dar şi la meciul următor cu Ploiești:

Cred că apărarea noastră a făcut diferența în meciul cu Timișoara, am primit doar 65 de puncte și de aceea am câștigat.

Păstrăm în continuare șanse la play-off desigur și credem că ne vom califica, dar trebuie să câștigăm fiecare joc pe care îl vom juca și sperăm să terminăm campionatul cu bine. În umrătorul mei vom întâlni pe CSU Ploiești. Desigur, ne așteptăm să câștigăm, dar va trebui să muncim din greu pentru a realiza acest lucru. Ei au o echipă foarte bună, au fost campionii de anul trecut, îi respectăm, dar avem nevoie de această victorie și vom face tot posibilul să o avem.

Reeditarea SuperCupei României va avea loc duminică, cu începere de la ora 18:00.

foto: Chiriac Daniel

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!