Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Paolo Marinelli este noul jucător al celor de la CSU Sibiu

Paolo Marinelli este noul jucător al celor de la CSU Sibiu

BC CSU Sibiu a anunțat în cursul zilei de miercuri, 1 martie, transferul fundașului Paolo Marinelli, el urmând să completeze lotul echipei pentru restul sezonului 2022/2023.

În vârstă de 27 de ani, Marinelli este înalt de 1.91 metri și poate juca pe pozițiile 1-2, jucătorul născut în Croația sosind din liga secundă franceză. Acolo a evoluat pentru Evreux, în 19 partide având medii de 7.9 puncte, 3.5 pase decisive,  și 1.8 recuperări.

Procentajele din acțiune au fost de 46.2% de la 2 puncte, 30.4% din spatele arcului de cerc și 82.4% de la linia de libere, noul baschetbalist al Sibiului petrecând în medie aproape 25 de minute pe parchet.

Anterior, Marinelli a evoluat pentru formații precum KK Split, Olimpija Ljublijana, Cibona Zagreb, Krka Novo Mesto, Dzukija Altyus, Adria Skrljevo și Belfius Mons-Hainaut. El a strâns meciuri în EuroCup, FIBA Europe Cup și Liga Adriatică.

Alături de naționala Croației, la nivel de juniori, fundașul a cucerit medalia de aur la Europeanul U16 din 2011, cea de argint la Europeanul U18 din 2013 și bronzul la Campionatul Mondial U17 din 2012.

CSU Sibiu revine pe parchet în data de 4 martie (ora 19.00) într-o deplasare la Oradea. Sibienii au 4-6 bilanț în grupa 1-10 înaintea reluării campionatului.

*foto: Antoine Bodelet / bebasket.fr

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    jackpot
    era de asteptat un transfer precum am mai spus si am primit .. un martisor.
    Sunt curios daca a fost prima optiune pe masa sau au esuat celelate discutii, stie cineva? ca am dubii ca anuntul intarziat ii va da dureri de cap lui Achim.

    cu 1 an în urmă (01.03.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!