Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Partida dintre CSM CSU Oradea și CSU Sibiu se dispută cu o zi înainte de Revelion

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
18.12.2016

 

Ultimul meci al anului în Liga Națională de Baschet Masculin este programat să se joace pe 30 decembrie. Este vorba despre partida dintre CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu, care se vor duela cu o zi înainte de Revelion. Potrivit arhivei noastre, niciun alt meci nu s-a mai disputat până acum, în Liga Națională de Baschet Masculin, în data de 30 decembrie. Ultima dată când s-a jucat în pauza competițională atât de târziu a fost în sezonul precedent, când Steaua CSM EximBank a întâlnit pe teren propriu pe SCM Universitatea Craiova, în data de 29 decembrie 2015. Meciul s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 76-72. 

Sibienii au fost de acord cu data, însă nu se declară mulțumiți de ora de începere a partidei, sperând că aceasta va fi modificată în cele din urmă. Partida dintre Oradea și Sibiu se înscrie în etapa a XIV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin și va începe la ora 20, urmând să fie transmisă în direct pe Digi Sport.

„Mă deranjează doar ora, cu data jocului am fost noi de acord. Mă deranjează că este la ora 20 și mi se pare aiurea să joci acasă, la ora 17, când nu pot să vină oamenii de la serviciu, și în deplasare să joci la ora 20. Dar sper că televiziunea va înțelege și ne va schimba  ora de joc. Nu mă deranjează data de 30, pentru că în 7 ianuarie avem iar acasă și trebuie să îi ținem pe băieți pregătiți”, a spus antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu.

Întrebat, la finele meciului cu Steaua, dacă echipa sa va putea să învingă la Oradea, antrenorul lui CSU Sibiu a spus că: „Am vorbi cu păcat să zicem că putem. Evident că încercăm. Evident că vrem să câștigăm orice meci, dar știm foarte bine că Oradea e o echipă extrem de bună, că pierde deocamdată meciuri din cauza oboselii din Cupele Europene și că dacă ne-am întâlni, de exemplu, în play-off cu ei, șansele noastre ar fi mult mai mici decât ale lor. Nu înseamnă că nu ne ducem să nu jucăm foarte bine acolo. Sper să fi învățat din înfrângerea de astăzi (n.r. cu Steaua) și să reușim să jucăm ca o echipă, și atunci, dacă merităm, vom și câștiga”.

După partida de vinerea viitoare, de la Oradea, CSU Sibiu joacă, pe 7 ianuarie, acasă, cu CS Phoenix Galați. Orădenii joacă în aceeași zi, în deplasare la Baia Mare. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    de nenteles
    Nu stiu de ce suntem programați la aceste ore. Nu se poate ca la meciurile de acasa sa fi programat la astfel de ore. Oare de ce?

    cu 7 ani în urmă (18.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!