Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Partida dintre CSM Petrolul Ploiești și CSM Miercurea Ciuc a fost amânată

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
28.01.2022

Partida dintre CSM Petrolul Ploiești și CSM Miercurea Ciuc a fost amânată

Partida dintre CSM Petrolul Ploiești și CSM VSKC Miercurea Ciuc din etapa a 18-a a Ligii Naționale, programată luni, 31 ianuarie, a fost amânată.

Conform site-ului oficial al prahovenilor, harghitenii au fost cei care au cerut reprogramarea partidei la următoarea dată disponibilă din cauza unor cazuri de COVID din cadrul lotului.

Inițial, partida era programată să se dispute vineri, 28 ianuarie, dar ploieștenii au cerut mutarea în ziua de luni, 31 ianuarie, pentru a avea mai mult timp de pregătire. Reamintim că în etapa trecută, elevii lui Mihai Popa nu au putut evolua cu Rapid București din cauza carantinării lotului.

Următoarea partidă oficială a celor de la CSM Petrolul Ploieşti va fi cea de la Piteşti, cu FC Argeş, din etapa a 19-a, programată vineri, 4 februarie, la ora 17.30. Rămâne de văzut dacă cei de la Miercurea Ciuc vor putea primi vizita celor de la Athletic Constanța pe teren propriu în runda viitoare.

*foto: Pini Attila/szekelyhon.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!