Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Marcu: "Voi rămâne la Mediaş cel puţin până la finalul sezonului"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.12.2011

În cursul zilei de ieri au apărut mai multe zvonuri în ceea ce priveşte viitorul unor jucători de la deţinătoarea Cupei României, CS Gaz Metan Mediaş. Site-ul Total Baschet a încercat să stea de vorbă cu toţi cei patru jucători a căror nume a fost specificat: Howell, Mitchell, VanderMeer şi Patrick Marcu, însă doar ultimul ne-a răspuns.

Într-un interviu acordat site-ului nostru, fundaşul în vârstă de 24 de ani, născut în Germania, dar cu origini române, ne-a asigurat că va rămâne la Mediaş cel puţin până la finele contractului.

Nu este nimic adevărat din ceea ce s-a zvonit în ultima perioadă. Nu voi pleca niciunde de la Mediaş pentru că am contract cu această formaţie şi voi rămâne aici cel puţin până la finalul sezonului, când îmi expiră contractul. Am auzit despre ce se zvoneşte. Mai multe persoane m-au sunat şi m-au întrebat acelaşi lucru, însă nu este nimic adevărat şi nu ştiu de unde au apărut aceste zvonuri.

Întrebat dacă este mulţumit cu rolul său la echipă Patrick Marcu spune că şi-ar dori să primească mai multe minute.

Fiecare jucător îşi doreşte să primească cât mai mult minute posibile. Sunt fericit cu echipa, avem un grup minunat doar că mi-aş dori să primesc mai mult timp pe parchet. Mă pregătesc intens, tare şi sunt sigur că dacă mă voi menţine în acelaşi ritm şi aceste minute vor veni. Îmi aştept şansa. 

Referitor la acest sezon, sportivul este de părere că deşi au greşit în câteva jocuri, Gaz Metan poate să încheie sezonul regulat pe primul loc pentru ca apoi să câştige campionatul.

Am făcut câteva greşeli împotriva formaţiei din Ploieşti însă în afară de acel meci am mai pierdut la doar două puncte cu formaţia aflată pe primul loc. Tocmai de aceea cred că avem şanse bune să terminăm pe primul loc la finalul sezonului regulat pentru ca apoi să câştigăm şi campionatul.

1 comentariu la aceasta stire:
  • cronicar :

    hmmm...
    Cred ca la Medias antrenorul e cam slab... si nu ma refer la eroarea comisa in meciul cu ASESOFT! Cu Oradea era sa pierda, la ei acasa... Eu zic ca Mediasul are un lot exceptional cu un antrenor mediocru.

    cu 12 ani în urmă (15.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!