Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patru jucători de la CSU Sibiu au depășit pragul de 20 puncte în confruntarea cu Poli Iași

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.10.2011

Pentru prima dată în acest sezon competițional patru jucători ai aceleiași echipe au depășit pragul de 20 puncte marcate în același meci. Vorbim despre confruntarea dintre CSU Atlassib Sibiu și Politehnica CSȘ Unirea Iași, scor 130-72.

Cei patru în cauză sunt: Nikita Khartchenkov - 38 puncte (nou record stagional), Jaytornah Wisseh - 25 puncte, Kaylone Riley - 23 puncte, Mychal Kearse - 22 puncte.

De asemenea, se întâmplă pentru prima dată în acest sezon competițional când o echipă atinge pragul de 30 puncte marcate în fiecare sfert. Scorul pe sferturi al partidei de la Sala Transilvania a fost: 30-7, 38-22, 30-21, 32-22.

Politehnica Iași a jucat acest meci fără cei doi juniori de la echipele naționale juvenile, Vlad Popovici și Vlad Cobzaru. Astfel, formația moldavă a jucat în opt oameni. Șase dintre aceștia au atins pragur de zece puncte. Cel mai bun marcator al ieșenilor a fost Ionuț Hurjui, autor a 14 puncte, cu 6 pase decisive dar și 10 posesii pierdute.

CSU Sibiu a obținut a 4-a victorie consecutivă, iar Poli Iași a suferit al 6-lea eșec stagional.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!