Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Paul Chetreanu a fost operat de hernie inghinală

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.08.2012

Paul Chetreanu a fost supus unei interventii chirurgicale de hernie inghinala, informeaza site-ul u-mobitelco.ro. Perioada de repaos dupa o astfel de operatie este de o luna.

In sezonul precedent Chetreanu a avut o perioada lunga de inactivitate din cauza unei accidentari. El este unul dintre putinii jucatori din rotatia de baza a lui U Mobitelco Cluj din sezonul 2011/12 care a ramas la aceasta formatie.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    operatie la inghinali nu i = operatie la inghinali
    Stmabililor. Paul chetreanu nu a fost operat la inghinali.A fost operat cu hernie inghinala.Operetia la inghinali poate sa insemne si leziuni ale muschilor inghinali
    cu stima;)

    cu 11 ani în urmă (22.08.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!