Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Paul Chetreanu: "E bine pentru baschetul românesc că am oprit supremaţia ploieştenilor"

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton
01.06.2011

După un meci interzis cardiacilor, U Mobitelco Cluj-Napoca s-a impus în faţa rivalilor de la CSU Ploieşti, câştigând implicit şi titlul de Campioană Naţională a Diviziei A masculine de baschet, după o pauză de 15 ani. La finalul partidei, Paul Chetreanu a declarat pentru site-ul citynews.ro, faptul că a fost o serie grea, însă e bine pentru baschetul românesc faptul că au oprit supremaţia ploieştenilor.

Acest titlu înseamnă foarte mult atât pentru noi cât şi pentru club. A contat mult şi norocul, cel care ne-a ocolit în atâtea rânduri până acum. Oricum e bine pentru baschetul românesc că am oprit supremaţia ploieştenilor. 

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    deja vu
    Prostia asta : Oricum e bine pentru baschetul românesc că am oprit supremaţia ploieştenilor,
    am mai auzit-o si la Tenter!
    Si inteleg acum ca de la niste antijucatori pornesc si invectivele pe care le lanseaza galeria!

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde
  • likemike :

    prostie
    intr-adevar o mare prostie. nu stiu cine a lansat-o dar e o aberatie. baschetul romanesc nu are nimic de castigat daca clujul sau asesoft castiga campionatul. cand aruncarea decisiva este reusita de un american, cand ceilalti oameni care fac diferenta sunt un sarb si un american e egal cu zero pentru baschetul romanesc. tot respectul pentru ce a facut cluj la nivel de juniori, dar ma intreb ce viitor au copiii aia daca tu ca echipa platesti cu mii de euro jucatori straini pentru ca vrei neaparat titlul.

    cu 12 ani în urmă (01.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe asdepica :

    Chiar asa?
    Pai tocmai asta e cheia: investesti in juniori pentru a putea sa dai mii de euro unui roman. sau tu iti imaginezi ca jucatorii romani sunt platiti cu ... sute de euro?

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde
  • BC Sirius Mureșul Târgu Mureș mmstoica11 :

    mare prostie
    O fi bine, Paule, dar ce e prost e că pe Asesoft a oprit-o o echipă în care joci tu. Asta e grav pentru baschetul românesc, să nu mai zic că tu ești și pe la echipa națională, deși bați mingea de zici că o înfigi în pământ și ai o precizie de nevăzător când arunci la coș. Asta e marea problemă! E grav rău pentru baschetul românesc!

    cu 12 ani în urmă (02.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!