Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Paul Chetreanu și-a lansat trei volume de poezii

Paul Olar

Paul Olar
14.04.2014

Paul Chetreanu, antrenorul secund al lui "U"-BT Mobitelco, și-a lansat la finalul săptămânii trecute trei volume de poezii. Acestea se numesc "Conglomerat al morții", "Eu sunt... un visător malign", respectiv "Elixirul iubirii" și vor putea fi achiziționate pe parcursul All Star Game-ului.

Conform site-ului u-mobitelco.ro, un volum costă 25 de lei, iar la prezentarea cărților au asistat atât preteni apropiați ai fostului baschetbalist, cât și oameni de cultură clujeni.

"A fost un moment important și foarte emoționant pentru mine. E o etapă nouă în viață mea. Deși fac acest lucru de câțiva ani, doar acum mi-am găsit curajul să îmi expun în lume gândurile și scrierile. Am dorit să fie un eveniment mai intim cu oameni apropiați vieții mele, cărora la mulțumesc din suflet că mi-au fost alături în această seară. A fost o seară magică pentru mine și sper că și pentru cei care au fost prezenți acolo, am încercat să fie o lansare de carte mai inedită, în care și  publicul să interacționeze și să simtă și ei latura lor creativă. Scriu în prezent la alte trei cărți, două de proză și una de poezii, sper că până la începutul anului viitor să definitivez cel puțin una dintre ele. Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc poetului Florin Constantin Verdeș, chirugului și bunului meu prieten Mihai Mureșan, editorului Vasile Dâncu, prietenului meu de o viață Cătălin Condurache pentru cuvintele de suflet pe care mi le-au adresat și pentru ajutorul pe care mi l-au oferit vineri seară și nu în ultimul rând familiei mele, pentru sutinerea și răbdarea pe care o au cu mine." Au fost cuvintele lui Chetreanu, conform sursei amintite anterior.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!