Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Paulius Petrilevicius este noul jucător al lui Rapid București

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
08.08.2023

Paulius Petrilevicius este noul jucător al lui Rapid București

Rapid București continuă mutările în efectivul pentru stagiunea 2023/24. Conform presei de specialitate din Lituania, feroviarii au ajuns la un acord cu lituanianul Paulius Petrilevicius, o extremă mică în vârstă de 32 de ani care măsoară fix 2 metri.

Din informațiile publicației krepsinis.net, Petrilevicius ajunge la formația la care conaționalul său, Vaidas Kariniauskas, a jucat în stagiunea precedentă. Noul jucător al Rapidului și-a împărțit sezonul anterior la două formații, în Lituania, respectiv Polonia.

Paulius și-a început anul la Nevezio-Optibet, unde a prins opt meciuri de campionat, înregistrând medii de 14 puncte, 5.4 recuperări și 2.5 pase decisive. El s-a transferat apoi în Polonia la Enea Astoria Bydgoszcz, unde în 20 de meciuri a avut în medie 11.9 puncte, 5.1 recuperări, 2.1 pase decisive.

În afara ultimei sale experiențe și a unui an petrecut în Estonia, la BC Parnu Sadam, Petrilevicius a jucat exclusiv în țara natală, trecând pe la Nevezio-Optibet, JAZZ-Diremta, LSU-Baltai, Suduva, Juventus, Alytus Wolves și Pieno Zvaigzdes. La formația din urmă și-a petrecut cele mai multe sezoane, trei la număr.

La momentul actual, lotul Rapidului îi conține pe Paulius Petrilevicius, Alterique Gilbert, Josip Bilinovac, Marcu Badiu, Tudor Gîrbea, Tudor Șomăcescu, Matei Dorneanu, David Oprea și Ben Altit.

*foto: krepsinis.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!