Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pavle Reljic și-a prelungit înțelegerea cu CSM Oradea

Pavle Reljic și-a prelungit înțelegerea cu CSM Oradea

Pavle Reljic și-a prelungit înțelegerea cu CSM Oradea.

 

#UnfinishedBusiness 🦁 Pavle Reljic continuă alături de echipa noastră pentru încă un sezon. Jucătorul sârb este altfel...

Posted by CSM Oradea on Friday, 7 August 2020

În sezonul 2019/20, Reljic a jucat 8 partide în LNBM și a avut medii statistice de 3.6 puncte, 1.4 recuperări, 1.4 pase decisive și 0.3 intercepții în 12:24 minute pe partidă. Pavle a avut 69% la aruncările de două puncte și 33% la trei puncte pentru un indice de 5.0 la eficiență.

Pe teritoriul României, baschetbalistul sârb în vârstă de 27 de ani a mai jucat pentru Timba Timișoara și SCM Timișioara. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat pentru Mega Bemax și FMP Belgrad în țara natală, dar și pentru bosniecii de la Spars Realway.

Așadar, Pavle Reljic devine al 5-lea baschetbalist străin care rămâne la CSM Oradea, după ce, în cursul ultimelor săptămâni, au mai fost anunțați Aaron Broussard, Nikola Markovic, Arturas Valeika și Dragan Zekovic. De asemenea, mai rămân sub comanda lui Cristian Achim următorii jucători: Giordan Watson, Cătălin Baciu, Bobe Nicolescu, Tudor Fometescu și Edward Petrescu.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

2 comentarii la aceasta stire:
  • West Petrom Arad jordan 23 :

    Reljic
    Ce ati spune daca Sere reuseste inca o lovitura ? Reljic e stabilit in Romania de 5 ani, locuieste in Timisoara si e casatorit cu o romanca (cam situatia lui Cuic). Daca cere cetățenia o primește cu siguranta si rara a fi nevoie sa plateasca clubul ceva. Intruneste toate conditiile pt cetatenie.
    Suna interesant?

    cu 3 ani în urmă (08.08.2020)
    • Benjamin:

      Reljic
      Un jucator mediocru care daca ar avea cetatenie poate ar avea pretentii financiare mai mari, iar pentru calitatile lui mai bine ii acorzi timp in teren unuia ca si Fometescu. Nu vad cum poate sa aduca un asa mare plus de valoare intr-o echipa ca cea a Oradenilor.
      Oradea e singura echipa care isi permita sa aiba un strain in echipa doar pentru antrenamente.

      In ceea ce priveste lotul lor, personal cred ca o sa mai aduca un strain.

      cu 3 ani în urmă (08.08.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!