Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pedja Stamenkovic, triple-double în campionatul din Cehia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.02.2019

pedja stamenkovic

Pedja Stamenkovic a avut o prestație excelentă în ultima etapă din campionatul Cehiei. Fostul fundaș de la U BT Cluj-Napoca a înregistrat un triple-double, în victoria lui Kralovsti sokoli în fața celor de la NH Ostrava, cu scorul de 93-82.

În 33 de minute petrecute pe parchet, Stamenkovic a înregistrat 16 puncte, 10 recuperări și 10 pase decisive. Sârbul a încheiat partida cu 5/5 de la 2 puncte, 6/9 de la linia de libere și 0/2 de la 3 puncte. Fundașul a mai avut două capace și o intercepție, pentru un indice al eficienței de 37 de unități.

Pedja Stamenkovic a ajuns în Cehia la sfârșitul anului 2018, după ce s-a despărțit de U BT Cluj-Napoca. El a jucat 8 partide de atunci în campionatul Cehiei și are medii statistice de 10.0 puncte, 8.1 recuperări și 8.1 pase decisive pentru 17.4 la eficiență.

Kralovsti sokoli este ultima în grupa a doua din Cehia cu 4 victorii și 19 înfrângeri. De la sosirea lui Stamenkovic, echipa a bifat 3 victorii. Următorul joc pentru Kralovsti sokoli are loc chiar astăzi, 12 februarie, tot pe teren propriu, în fața celor de USK Praga.

*foto: Manases Sandor/ u-bt.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    cum ar spune cineva :
    surprize, surprize ! Din nou cineva si-a aratat masura "profesionalismului". Cine sa fie ?

    cu 5 ani în urmă (12.02.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      da
      ca am auzit de super multe echipe din campionatul ceh care sparg clasamentele in competitiile europene 🤓

      cu 5 ani în urmă (12.02.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!