Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Peste 50 de suporteri sibieni la Cluj Napoca

totalbaschet.ro, Foto: csufans.ro

totalbaschet.ro, Foto: csufans.ro
19.01.2011

Suporterii sibieni isi vor incuraja echipa si la Cluj NapocaLa partida cu U Mobitelco Cluj Napoca echipa CSU Atlassib Sibiu va fi susţinută de un grup de suporteri. Asociaţia al Şaselea Jucător va organiza deplasarea cu un autocar de 50 de locuri. Înscrierile se pot face pe forumul fanilor sibieni.

De asemenea este de aşteptat ca o parte din suporteri să facă deplasare la Cluj Napoca pe cont propriu.

Claudiu Hila, preşedintele Asociaţiei spune că o parte din cheltuielile de transport vor fi susţinute de asociaţie, fiecare supporter care vrea să facă deplasare trebuind să mai plătească doar 20 de lei. 

"Asociaţia al Şaselea Jucător ne sprijină cu o parte din cheltuielile de transport. Avem deja un autobuz pe care îl punem la dispozitia fanilor iar restul se vor deplasa  cu maşinile. Sperăm ca şi studenţii sibieni din Cluj să vină să susţină echipa pentru că meciurile cu "U" Mobitelco au fost întotdeauna spectaculoase iar CSU are nevoie de susţinerea noastră acum ", a declarat Hila pentru citynews.ro.

Derby-ul Ardealului va avea loc sâmbătă, 22 ianuarie, cu începere de la ora 18:00 şi va fi transmis în direct pe TVR 3.

Biletele pentru partidă costă 5 sau 10 lei, în funcţie de locul în sală, şi se vor pune în vânzare vineri, 21 ianuarie, între orele 12 – 17 şi în ziua meciului între orele 14 – 19. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!