Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petar Bozic: „Sunt foarte mulțumit de ce s-a întâmplat în această seară”

Petar Bozic: „Sunt foarte mulțumit de ce s-a întâmplat în această seară”

London Lions a izbutit miercuri, 13 martie, să se impună în fața lui U-BT Cluj-Napoca și să se califice în semifinalele EuroCup: 91-79. Britanicii au condus de la început până la final și au respins orice încercare de revenire a gazdelor, grație unui efort colectiv excelent.

La conferința de presă, Petar Bozic, antrenorul oaspeților, a spus următoarele:

În primul rând, tot accentul pe care l-am pus în ultimele zile a fost că vom juca într-o atmosferă excelentă, într-o sală plină și sunt foarte mulțumit de ce s-a întâmplat în această seară. A fost extrem de frumos să jucăm aici astăzi. În al doilea rând, felicitări echipei mele. Au dictat ritmul încă de la început, am preluat avantajul și l-am menținut tot meciul. Nu a fost ușor, mai ales în a doua repriză, când au început să fie mai agresivi și să folosească mai multe capcane. Tot creditul pentru jucătorii mei.

Branko Cuic, directorul sportiv al lui U-BT Cluj-Napoca, a declarat în cadrul unei emisiuni pentru TVR Cluj că, la începutul carierei, a fost coleg de echipă și de cameră cu Bozic. Întrebat despre acest detaliu, Bozic a răspuns astfel:

Cu mult timp în urmă. Am jucat împreună, pooate de mai bine de 20 de ani. E genul de prietenii pe care le faci de-a lungul carierei și pe care le păstrezi. Am petrecut timp împreună în ultimele două zile și cred că tot ce a reușit această echipă să realizeze în ultimii ani și în acest sezon, cu siguranță, i se datorează și lui și celor din jurul lui.

La final, tehnicianul sârb a dezvăluit motivul absenței lui Gabe Olaseni și a vorbit, pe scurt, despre faza următoare:

Olaseni a stat acasă pentru nașterea băiatului său. Legat de semifinale, vom vedea cine va fi adversarul nostru. Ne vom pregăti pentru primul joc, vom avea timp și sperăm să venim pregătiți ca în această seară.

În penultimul act al competiției, London Lions se va duela fie cu Paris Basketball, fie cu Joventut Badalona. Cele două formații se întâlnesc joi, 14 martie, la ora 21:45, în noua Adidas Arena din capitala Franței.

*foto: Carol Moir/Mirror

2 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    fara nicio referire la cineva anume
    este evident ca daca ai lot (mai poti lasa si pe afara) aproape ai si echipa. Dincolo de acest aspect, sarbul londonezilor pare a fi un viitor mare antrenor..

    cu 1 lună în urmă (14.03.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!