Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Peter Olisemeka, MVP-ul etapei cu numărul patru din LNBM

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
23.10.2022

Peter Olisemeka, MVP-ul etapei cu numărul patru din LNBM

Etapa a patra a Ligii Naționale s-a sfârșit duminică seara cu disputa dintre FC Argeș Basketball și SCM U Craiova, încheiată cu primul succes în LNBM pentru trupa din Trivale. În această rundă, oaspeții au câștigat patru dintre cele opt partide. Celelalte patru jocuri au fost tranșate de semifinalistele ediției precedente de play-off din postura de gazde.

Steaua București a trecut de ABC Laguna Sharks București într-unul dintre primele jocuri ale rundei. Această partidă a dat și MVP-ul etapei. Este vorba despre Peter Olisemeka. Nigerianul a bifat al doilea double-double consecutiv în Liga Națională.

Olisemeka a încheiat disputa din capitală cu 20 de puncte, 18 recuperări, 2 capace și o pasă decisivă. Jucătorul venit în această vară la Steaua a transformat 8/10 aruncări din acțiune, 4/5 de la linia de libere și a încheiat cu un index al eficienței de +38.

După trei meciuri în noua stagiune a Ligii Naționale, jucătorul trecut și pe la SCM U Craiova are medii de 14.3 puncte, 12.3 recuperări, o pasă decisivă, 1.3 intercepții și un capac în 26 de minute petrecute în medie petrecute pe parchet și cu un procentaj de 81% al aruncărilor din acțiune.

În etapa următoare, Steaua București va primi vizita celor de la CSM Oradea. Duelul este programat sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 20:00.

*foto: sportuldoljean.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!