Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petre Brănișteanu „Cunoaștem foarte bine regulamentele FRB”

Baschet .ro

Baschet .ro
29.08.2019

Petre Brănișteanu „Cunoaștem foarte bine regulamentele FRB”

Dan Berceanu a sesizat marți comisia de disciplină a Federației Române de Baschet ca urmare a unei nemulțumiri personale privind soluția de nesancționare a lui Nandor Kuti în urma convocării la naționala de seniori. Într-un interviu acordat site-ului nostru, Berceanu a declarat că decizia comisiei de disciplină nu este una normală, iar membrii Petre Brănișteanu și Nicolae Pirșu nu ar cunoaște regulamentele federației.

Mai citiți și:

Dan Berceanu: „Comisia de Disciplină nu a luat o decizie normală. Cred că nu au citit toate articolele din regulament”

Ca urmare a sesizării lui Berceanu, comisia de disciplină a FRB s-a întrunit din nou, în această dimineață, și a decis să amâne judecata pentru data de 10 septembrie citându-i la următorul termen pe Rolland Torok, Nandor Kuti cât și pe mai mulți membri ai lotului de seniori ai Vulturilor. Membrii forului au decis acest lucru ca urmare a solicitării părților de a-și exprima punctul de vedere și de a se putea apăra consultând documentele aflate la dosarul comisiei.

Într-o declarație acordată site-ului nostru, Petre Brănișteanu, membru al comisiei de disciplină, a declarat că el și colegii săi cunosc foarte bine regulamentele federației.

Vreau sa-l asigur pe domnul Berceanu că noi cunoaștem foarte bine regulamentele federației, drept urmare am decis astăzi să amânăm sedința comisiei pentru data de 10 septembrie acordându-le dreptul tuturor celor implicați să-și exprime punctul de vedere și să se prezinte în persoană, astfel cum ne-a fost solicitat. 

Cât privește decizia finală, dacă unul dintre cei doi sportivi care au servit naționala de seniori de fiecare dată în ultimii ani buni va fi suspendat 4 luni, eu îmi voi prezenta demisia din comisia de disciplină cât și din consiliul director. Și așa avem foarte puțini jucători, îi suspendăm pe aceștia și cine va juca, antrenorul? - ne-a declarat Petre Brănișteanu

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Hahahaha
    Hai ca e buna asta, deci d-nul Branisteanu voteaza prima data pentru sanctionarea sportivilor, apoi iasa si spune ca ei cunosc foarte bine regulamentele, dar cu toate astea vor mai judeca odata cazul incercand sa respecte de data asta niste minime reguli procedurale si de bun simt vis-vis de jucatori , iar daca se va decide tot suspendarea, el isi va inainta demisia ... De noaptea mintii, sunt atat de scarbit incat nici macar nu mai reusesc sa gasesc expresii prin care ii sa ii pot cataloga.

    cu 4 ani în urmă (29.08.2019)
    • BC CSU Sibiu mihaitha:

      Mintit
      Se pare ca domnul Branisteanu a votat pentru suspendarea lui Torok pentru ca in dosarul inaintat comisiei de disciplina nu a fost bagat si biletul de avion cumparat de el in 22 iunie, cand a fost convocat, pentru zborul din data de 28, demonstrand clar intentia lui de a participa la antrenamente. Pe scurt, a fost mintit.

      cu 4 ani în urmă (30.08.2019)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Aparare
      Daca l-ar fi convocat si pe Roli pentru a se analiza si varianta sa, cu siguranta nu mai putea sa ii ascunda nimeni nimic. Din punctul meu de vedere nu exista nici o scuza in ceea ce priveste nerespectarea procedurilor.

      cu 4 ani în urmă (30.08.2019)
    Raspunde
  • uplifter :

    :)
    Incredibil, de cascadorii rasului!

    cu 4 ani în urmă (29.08.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!