Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petricevic: "De acum, avem nevoie de un parcurs perfect!"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
07.03.2011

Dragan Petricevic a vorbit pentru totalbaschet.ro despre eşecul echipei sale la Piteşti, 83-69. Antrenorul formaţiei BC Timişoara spune că elevii săi au consumat multă energie încercând să refacă diferenţa mare din debutul meciului şi precizează că e nevoie de 6 victorii din 6 meciuri pentru ca Timişoara să prindă un loc de play-off.

Nu am reuşit să contracarăm desprinderea lor din sfertul trei. Am consumat multă energie şi în debutul meciului când s-au distanţat. Am avut nevoie de multă forţă ca să recuperăm în sfertul trei. Piteştiul a avut un joc mai exact şi au reuşit această desprindere.

Înfrângerea cu BCM U Piteşti a anulat practic victoria Timişoarei din meciul cu Steaua, dar bănăţenii au mai pierdut un pas prin victoria surprinzătoare a Otopeniului cu roş-albaştri. Ilfovenii (locul 8) sunt acum la 2 puncte de CSU Sibiu şi la 3 puncte în faţa Timişoarei.

Pentru noi este o situaţie şi mai dificilă, dar respectăm eforturile sportive depuse de CS Otopeni. Este o mare luptă sportivă pentru intrarea în play-off. Dacă noi nu vom reuşi să ajungem acolo, îi felicităm pe cei care se vor califica. Mai există şanse şi atâta timp cât le avem credem în ele. Nu vreau să vorbim de pierderea şanselor, ci de lupta pentru intrarea în play-off.

Dragan Petricevic spune că e nevoie de un parcurs perfect al echipei sale în ultimele 6 etape.

Trebuie să ne revenim. Nu trebuie să facem dintr-o înfrângere înmormântare, aşa cum nici după o victorie nu am făcut nuntă, dar suntem conştienţi cu toţii că de acum înainte nu mai există decât posibilitatea unui parcurs perfect pentru noi. Nu am stat cu hârtia în faţă să facem calcule. În fiecare etapă aţi văzut că apare câte o surpriză. Dacă pierdem play-off-ul va fi pentru că am pierdut meciuri unde nu trebuia, nu din alte motive. În sport există şi sezoane nereuşite la case şi mai mari. Trebuie să învăţăm din greşeli şi să abordăm viitorul cu încredere şi atenţie. Dar, înainte să ne gândim la viitor mai avem de luptat în prezent şi să ne jucăm fiecare şansă de a ajunge în play-off.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!