Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petricevic: „Dragoș Andrei dorește să evolueze cu BCM Pitești, în ciuda decesului tatalui sau”

Adi Cojocaru

Adi Cojocaru
06.03.2011

Duminică seară, cu începere de la orele 18:00, BC Timișoara va da piept cu BCM U Pitești, partida contând pentru etapa a 24-a a Diviziei A masculine de baschet. În cursul zilei de ieri, tatăl fundașului ce activează în prezent la BC Timișoara, Dragoş Andrei, a decedat la spitalul din Râmnicu Vâlcea. Andrei a dat dovadă de un caracter foarte puternic, dorind să evolueze în această seară împotriva argeșenilor.

Dragoș a dovedit tuturor că are un caracter extraordinar, un băiat cu mult bun simț și cu cei 7 ani de acasă, care a ținut să fie pe teren chiar dacă a suferit această pierdere. Suntem cu toții alături de el în aceste clipe grele și vom încerca să câștigăm și să-i dedicăm victoria tatălui său care trebuia să fie azi la meci - a declarat Dragan Petricevic pentru site-ul totalbaschet.ro

Echipa totalbaschet.ro transmite, pe această cale, condoleanţe familiei îndurerate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!