Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petricevic îşi laudă căpitanul: „Merită tot respectul şi toată admiraţia”

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
19.01.2011

Tehnicianul Leilor din Banat are numai cuvinte de laudă despre Nenad Markovic. Dragan Petricevic se bucură la rândul său de iubirea necondiţionată a fanilor bănăţeni şi e foarte bucuros că suporterii s-au gândit să îl recompenseze pe baschetbalist pentru tot ceea ce a făcut la echipa de pe Bega.

Merită bineînţeles această distincţie. E al cincelea sezon la Timişoara. În vara trecută, fără să acuz pe nimeni, unii jucători au ales să plece. Au stat atâţia ani de zile şi aveau nevoie să schimbe mediul. Unii au plecat, alţii s-au intors, dar Shone a rămas! A stat pe baricade, a rămas în această reconstrucţie. Nenad Markovic este, din câte ştiu eu, primul căpitan străin din istoria de 25 de ani a echipei şi cel mai longeviv. Merită tot respectul şi toată admiraţia publicului timişorean.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!