Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petronic și Santana, recorduri personale stagionale

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.11.2012

Dragan Petronic a stabilit un record personal în Liga Națională de baschet la capitolul puncte marcate. Sârbul de la Farul Constanța a strâns 25 de puncte în meciul pierdut pe mâna Energiei Rovinari, scor 63-72, în etapa a 8-a din sezonul regulat.

În 37 minute de joc, Petronic a avut 11/22 la aruncările din acțiune și 3/4 la linia de pedeapsă. El a adăugat 8 recuperări și o intercepție având două posesii pierdute pentru un indice de 20 la eficiență.

Astfel, Petronic depășește cea mai bună prestație personală stagională pe care a stabilit-o în urmă cu o săptămână, în meciul cu CSM București. Atunci aa vut 21 puncte, dar a adăugat 10 recuperări pentru primul său double-double stagional.

De asemenea, Angel Santana (foto) a realizat cea mai solidă prestație stagională. Proaspăt desemnat MVP al sezonului 2012 în streetball-ul românesc, sportivul originar din Spania a avut 14 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive pentru 11 la eficiență. El a stabilit recorduri personale stagionale la puncte, eficiență și recuperări.

Foto: BC Farul Constanța (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!