Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Petruț Mihai: „A fost un turneu foarte solicitant, în primul rând din cauza drumului foarte greu și lung”

Petruț Mihai: „A fost un turneu foarte solicitant, în primul rând din cauza drumului foarte greu și lung”

CSM Focșani a terminat turneul de la Oradea cu două înfrângeri din tot atâtea partida. Vrâncenii s-au confruntat cu ultima campioană a României, CSM Oradea și cu SCM Timișoara. 

Petruț Mihai, antrenorul echipei din județul Vrancea, a dat o declarație pentru sportuldevrancea.ro în care a vorbit despre cele două înfrângeri suferite de echipa sa în Arena Antonio Alexe. 

A fost un turneu foarte solicitant, în primul rând din cauza drumului foarte greu și lung, am jucat in compania unor adversari de top ai baschetului românesc. Primul joc împotriva ultimei campioane a României, o pretendentă la titlul și în acest sezon. A fost extrem de dificil, Oradea având jucatori extrem de valoroși și experimentați. Am început curajos jocul, dar procentajele lor foarte bune in prima parte le-a asigurat o diferența decisivă încă din aceasta perioada a jocului.

Al doilea joc împotriva unei alte echipe puternice ale campionatului, Timișoara. L-am început ezitant și am permis adversarului sa construiască o diferența ce s-a dovedit hotărâtoare pentru stabilirea învingătoarei. Am avut o parte secundă mult mai consistentă, dar am reușit doar sa ne apropiem de adversarul nostru, nu să și punem in pericol victoria acestuia. A fost încă o experiență foarte bună pentru noi, cred eu ca suntem pe un drum bun și sper cât de curând sa obținem și victorii.

Înaintea turneului 6 a LNBM, turneu în care CSM Focșani va da piept cu CSM Galați și CSM Târgu Jiu, formația din Vrancea are 2-9 la general și ocupă locul 9 în clasament. 

*foto: facebook CSM Focșani 2007 oficial

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!