Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix caută să iasă din criză cu Timba Timișoara

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
19.01.2018

phoenix galati timba timisoara

După o serie de patru meciuri în deplasare, Phoenix va reveni acasă la Galați, unde va întâlni pe BC Timba. Echipa antrenată de Florin Nini și Bogdan Bălănică s-a impus în tur la Timișoara, scor 83-62, în singurul duel dintre cele două formații și pornește ca favorită și acum.

Cele două echipe au pierdut în ultima etapă: gălățenii la Pitești, scor 103-73, cu BCM U FC Argeș iar bănățenii pe teren propriu cu SCM U Craiova, cu scorul de 101-74.

Phoenix se află pe locul 8 cu 6 victorii și 7 înfrângeri, dar echipa lui Nini a suferit cinci înfrângeri consecutive. De partea cealaltă, Timba a reușit 2 victorii în 13 partide și se află pe locul 10 în clasamentul LNBM.

Cele două echipe au suferit transformări importante de la partida din tur. Astfel, de la Phoenix au plecat Rundles, Melnic și White și au venit Kalve, Threatt și cel mai nou transfer, Will Artino. De partea cealaltă au plecat  Bogdan Popescu, Alon Sonenfeld, Thomas De Thaey, Mladen Pavloviv John Florveus, Tiegbe Bamba și Branko Jereminov și au venit Dejan Kovacevic, Pavle Reljic și Andre Pierce.

Partida este programată sâmbătă 20 ianuarie, de la ora 19.00, în sala Polivalentă Dunărea și va fi condusă de arbitrii: Laszlo Bukuresti, Dragoș Barbu, Costin Bogdănescu. Comisar din partea FRB a fost desemnat Constantin Ioan.

*foto: facebook BC Timba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!