Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix își dă examenul de maturitate cu U-BT

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
20.11.2015

CS Phoenix Galați își măsoară puterile în prologul celei de-a 9-a etape cu U BT Cluj Napoca. Cele două echipe s-au duelat în premieră în turul I al Cupei României, clujenii obținând biletele pentru turul următor după o dublă victorie: 85-70 la Galați și 69-56 la Cluj Napoca.

Acum lucrurile stau puțin diferit, în formulele de start existând câte un singur jucător autohton. După o evoluție bună la Oradea unde a pierdut pe final, scor 78-87, echipa condusă de Florin Nini și Bogdan Bălănică revine în fața propriilor suporteri pe care dorește să-i răsplătească cu o evoluție bună și un rezultat pe măsură. De cealaltă parte, echipa pregătită de Marcel Țenter vine în orașul de la Dunăre cu un moral foarte bun după ce în runda precedentă a învins pe teren propriu la mare luptă, scor 81-77 pe BCM U Pitești și cu dorința de a lega a doua victorie consecutivă.

Phoenix se află pe locul 8 cu 11 puncte, iar U BT Mobitelco este pe locul 4 cu 12 puncte și un meci mai puțin disputat.

*Foto: Manases Sandor (u-mobitelco.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!