Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix primește vizita bănățenilor

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
27.01.2017

 

Phoenix Galați va juca sâmbătă în cea de-a XVIII-a etapă din Liga Națională masculină acasă cu BC SCM Timișoara. Partida va avea loc în sala Polivalentă Dunărea de la ora 19.30.

Cele două echipe s-au întâlnit de cinci ori până acum, scorul general fiind 3-2 în favoarea echipei gălățene. În partida tur, timișorenii s-au impus cu 93-76. Jocul se anunță interesant fiind deschis oricărui rezultat. Echipa pregătită de Florin Nini și Bogdan Bălănică vrea să-și valorifice la maxim avantajul terenului propriu și să rămână în lupta pentru play-off. Echipa oaspete pornește cu prima șansă și va încerca să-și asigure un culoar favorabil pentru faza superioară a campionatului. Cheia confruntării din orașul de la Dunăre va sta și în duelul sârb Milos Bojovic – Mladen Jeremic, principalii marcatori și cei mai eficienți jucători din campionat. Situația din clasament a celor două combatante se prezintă astfel: Phoenix – locul VIII cu 22 de puncte și un bilanț: 6 victorii și 10 înfrângeri respectiv BC SCM Timișoara – locul V cu 25 de puncte și un bilanț: 9 victorii și 7 înfrângeri.

Partida va fi condusă de arbitrii: Alexandru Olaru, Șerban Rașoga, Costin Bogdănescu, iar comisar FRB a fost desemnat Mihai Caraion.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!