Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pierre-Antoine Gillet: „U-BT este o echipă excelentă”

Pierre-Antoine Gillet: „U-BT este o echipă excelentă”

U-BT Cluj-Napoca a obținut un nou succes în Basketball Champions League, după 86-75 luni seara (07.02), pe teren propriu, împotriva belgienilor de la Filou Oostende în Grupa K.

La finalul partidei, Pierre-Antoine Gillet, jucătorul lui Oostende, a participat la conferința de presă, unde a început astfel:

„Cred că am jucat bine timp de 32 de minute și pe final cred că am obosit puțin, dar am respectat cerințele antrenorului. Nu este ușor să controlezi totul împotriva unei asemenea echipe. U-BT este o echipă excelentă, au arătat tot sezonul de ce sunt capabili și au pierdut un singur meci. Nu poți opri toate fazele, dar am făcut o treabă decentă și trebuie să le dăm credit adversarilor. Cu siguranță știm la ce aspecte avem de lucrat, avem un program dificil în față și știm că o să întâlnim o echipă asemănătoare pe teren propriu, iar asta ne ajută. Credem în continuare în calificare, nimic nu s-a încheiat încă.”

Sportivul crede că belgienii o să facă față programului dificil din perioada următoare:

„Partea cea mai bună când joci atât de multe meciuri e că nu te poți gândi la prestațiile rele, pentru că trebuie să te concentrezi la următorul joc. Cred că avem nevoie de toată lumea să se implice în această echipă și cu toții o să-și asume rolurile, avem lotul necesar să facem față programului dificil.”

Gillet a fost impresionat de fanii Clujului, care au contribuit la o atmosferă specială în Game Of The Week din Basketball Champions League:

„Desigur, după perioada Covid, peste tot unde întâlnim săli goale ne este dificil să jucăm. Dar văzând aici acești fani, această atmosferă fantastică, am fost împinși de la spate să jucăm tare. Fanii Clujului sunt nebuni în sens pozitiv și ne-am simțit bine să evoluăm în fața lor.”

*foto: Emi Turbuc

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!