Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Piteşti a făcut apel la decizia CDD. Ziguli: "E jenant ceea ce se întâmplă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.03.2013

Site-ul frbaschet.ro a făcut public, în această dupămasă, sancţiunile acordate de comisia de disciplină în urma şedinţei desfăşurate vineri, 1 martie, la Bucureşti. Referitor la cazul de la Timişoara, în partida dintre Timba şi Piteşti, când Horton şi Popovic s-au încăierat, CDD a decis să-i amendeze pe ambii sportivi cu suma de 300 de euro respectiv să-l suspende o etapă pe jucătorul piteştenilor.

Gruparea din judeţul Argeş a făcut apel la decizia comisiei, iar până la rezolvarea litigiului sportivul sârb are drept de joc. Total Baschet a luat legătura cu George Ziguli, iar oficialul piteştenilor ne-a explicat de ce contestă decizia comisiei de disciplină.

E jenant ceea ce se întâmplă. Nicăieri în lume nu se aplică două sancţiuni pentru o abatere. Am contestat decizia dată de Comisia de Disciplină împotriva lui Slobodan Popovic pentru că nu ni se pare normală. Este mult prea exagerată. Eu nu am fost prezent acolo să văd exact ceea ce s-a întâmplat, dar nicăieri în lume nu se dă două sancţiuni pentru o abatere. Ori 300 de euro, ori e suspendat o etapă.  Federaţia Română de Baschet numai bani vrea, în timp ce organizare mai puţină.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fratejder :

    jenant
    Domnule Ziguli poate daca ati fi fost acolo v-ati fi dat seama ca sanctiunea e chiar prea blanda! Eu am o alta nelamurire. Domnul Costescu spunea dupa meci ca cel mai probabil Popovic v-a fi sanctionat si in cadrul clubul pentru ca nu sunt tolerate asemenea iesiri. Inteleg ca au fost doar vorbe goale de moment ce dumneavoastra sustineti ca nici nu stiti exact ce s-a intamplat..
    In alta ordine de idei, recunosc ca nu stiu ce prevede regulamentul in asemenea situatii. Dar nu mi se pare normal sa primeasca doar 1 etapa de suspendare. Ar trebui ca pentru asemenea gesturi sa se dea de la 10 etape in sus, ca "inculpatul" sa se gandeasca de doua ori data viitoare. Asa ce..sta 1 etapa si se odihneste si data viitoare v-a proceda la fel. Asemenea gesturi ar trebui pedepsite crunt pentru ca nu isi au locul in sport. Indiferent cine sau la ce echipa ar juca respectivul.

    cu 11 ani în urmă (04.03.2013) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    popovic
    am vz reluari...chiar nu s.a intamplat nimic.se dramatizeaza prea mult.chiar ca federatia vrea bani pe degeaba.

    cu 11 ani în urmă (04.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fratejder :

    adu
    Deci un cap in gura inseamna nimic? Nu dramatizeaza nimeni. Mi-am exprimat doar punctul de vedere. Si repet..asemenea gesturi nu au ce cauta in baschet si ar trebui aspru pedepsite.

    cu 11 ani în urmă (04.03.2013) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    popovic
    dar nu comentam ce ai postat tu, ci articolul.e parerea mea dupa ce am vazut reluarile.

    cu 11 ani în urmă (04.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fratejder :

    adu
    Ok, nici o problema.
    Eu am fost la meci si am vazut exact. Din cate stiu eu pe reluari nu se vede decat reactia lui Horton. Dar se poate sa ma insel..

    cu 11 ani în urmă (05.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!