Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pitești învinge la Târgu Jiu la o diferență mai mare de trei puncte. Rămâne în cursa pentru calificare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.03.2012

BCM U Pitești a învins pe Energia Rovinari, scor 86-81, într-un meci desfășurat la Târgu Jiu și transmis pe DigiSport 2. Scor pe sferturi: 15-20, 24-16, 19-20 și 28-25.

Dani Popescu a avut 25 puncte, 6 pase decisive, Damien Kinloch a adăugat 21 puncte, 7 recuperări, iar Slobodan Popovic a bifat 17 puncte pentru învingători. În schimb, Stefan Nikolic a avut 20 puncte, 9 pase decisive, David Steffel a contribuit cu 16 puncte, 7 recuperări, Brice Kabengele a izbutit 15 puncte, iar Louis Darby a avut 10 puncte, 10 recuperări și 9 pase decisive.

În urma acestui rezultat, BCM U Pitești păstrează șanse de calificare în playoff, chiar dacă are un program infernal la finalul sezonului regulat. Argeșenii au 13-13 la general, iar Energia Rovinari are în acest moment 14-11. De notat că trupa lui Tudor Costescu avea nevoie de o victorie la cel puțin 4 puncte diferență pentru a păstra șanse matematice de calificare. În tur gorjenii au învins la Pitești cu 78-75.

Revenim cu detalii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!