Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM Pitești își adjudecă partida cu CSM Târgu Jiu

BCM Pitești își adjudecă partida cu CSM Târgu Jiu

Într-o partidă găzduită de Sala Transilvania din Sibiu, BCM Pitești a trecut de CSM Târgu Jiu cu scorul de 109 la 72 și a obținut a 5-a victorie în LNBM.

Formații de start:

BCM Pitești – Gajovic, Jeremic, Jevtovic, Voinescu și Bishop;

CSM Târgu Jiu – Allen, Borșa, Spurgeon, Berca și Mcclain.

Argeșenii au început partida cu un run de 8-0 grație lui Voinescu care a înscris primele 6 puncte ale confruntării. Kevin Allen s-a folosit de fizicul său dominant și a scos două faulturi de Jevtovic, fapt care l-a obligat pe Costescu să îl scoată pe acesta din joc, scor 18-9.

Primul sfert s-a încheiat cu scorul de 26-17 în favoarea lui BCM Pitești.

Jeremic a înscris de la distanță primele puncte ale sfertului secund, 29-17, iar Jevtovic a punctat după o recuperare defensivă și a mărit diferența în favorea echipei sale, 31-17. Problemele din apărarea echipei lui Alionescu au persistat în continuarea, iar acesta a fost obligat să ceară primul time-out al confruntării în momentul în care echipa sa era condusă cu 37 la 19.

BCM Pitești a continuat să impună ritmul partidei, iar diferența de pe tabelă a continuat să crească, astfel, la finalul sfertului secund scorul era 56 la 29 în favoarea echipei antrenate de selecționerul Tudor Costescu.

Repriza a doua a demarat într-un ritm extrem de alert, un ritm care i-a ajutat pe gorjeni să reducă din diferență, 65-44 după mai puțin de 4 minute de joc efectiv. Gheorghe și-a găsit ținta de la distanță și a refăcut diferența cu două triple consecutive, 71-44.

Allen a înscris un coș cu fault peste Jevtovic, care a adunat a 4-a greșeală personală, 73-46.

Cele două formații au continuat să schimbe coșuri și să joace într-un ritm alert, iar scorul la intrarea în sfertul decisiv era 79 la 58 în favoarea formației care a condus ostilitățile în prima parte a partidei.

Gajovic iese la rampă de la distanță și reface diferența de peste 25 de puncte, 89-63, iar Tudor Gheorghe își trece în cont punctul cu numărul 20 și duce scorul la 92-63, fapt care îl obligă din nou pe Alionescu să ceară time-out. 

Cu Bogdan Popa omul finalului de meci, argeșenii se distanțează și mai mult pe tabelă, iar partida se încheie cu scorul de 109 la 72 în favoarea lui BCM Pitești.

Remarcați 

Tudor Gheorghe - 20 de puncte, 4 pase decisive; Mihai Măciucă - 18 puncte, 6 recuperări; Tony Bishop - 18 puncte; Goran Gajovic - 14 puncte;

Kevin Allen - 24 de puncte, 14 recuperări, 4 pase decisive; Stefan Nikolic - 16 puncte, 5 recuperări, 7 pase decisive.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!