Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pivot sârb pentru CSM Târgu Jiu

Pivot sârb pentru CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a parafat un prim extratransfer. Echipa antrenată de Claudiu Alionescu l-a transferat pe pivotul sârb Stefan Andrejevic, după cum informează eurobasket.com, baschetbalist care a evoluat ultima dată în Georgia, la BC Batumi.

Născut pe 3 august 1993, Stefan Andejevic măsoară 2.06 metri și este un jucător de poziția 5. Baschetbalistul în vârstă de 26 de ani a jucat în ultimele două sezoane în Georgia. În ultimul sezon, Andrejevic a bifat 18 partide pentru BC Batumi și a avut medii statistice de 11.5 puncte, 7.2 recuperări și 1.4 pase decisive în 26 de minute petrecute pe parchet. La primul sezon în Georgia a avut cifre asemănătaore, 11.6 puncte, 8.7 recuperări și 1.3 pase decisive în 33 de meciuri jucate.

Stefan Andrejevic a mai jucat în țara natală pentru KK Spartak Subotica și KK Beovuk 72 Belgrad.

CSM Târgu Jiu  va avea trei jucători străini în lot, pe lângă Jovan Djurasovic și Rick Curry Jr.

Formația gorjeană a avut un start modest în Grupa B a Ligii Naționale de Baschet Masculin și are o singură victorie în 7 partide.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!