Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Playoff 2012. Bogdan Popescu a fost principalul marcator al Timișoarei în Meciul 4

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.04.2012

Foto: fortaviola.ro

Bogdan Popescu a fost principalul realizator al lui BC Timișoara în victoria repurtată la București, scor 77-76, în Meciul 4 al seriei cu CSM-ul din capitală. Confruntarea a avut loc la Arena de Baschet din capitală. În urma acestui rezultat seria revine în Banat pentru meciul decisiv.

Popescu a petrecut 36 minute pe parchet, perioadă în care a avut 5/8 la aruncările de două puncte, 2/2 la trei puncte și 4/7 la linia de pedeapsă pentru un total de 20 puncte. El a adăugat 9 recuperări, 2 pase decisive și a pierdut posesia mingii de trei ori pentru un coeficient de 22 la eficiență.

În schimb, Bogdan a irosit două aruncări libere în ultimul minut din timpul regulamentar de joc într-o perioadă în care CSM-ul a revenit puternic pe tabela de marcaj. Ulterior el a fost descalificat pentru comiterea celei de-a 5-a greșeli personale. În cele din urmă Zlatko Jovanovic a transformat mai multe libere, iar Branko Cuic a izbutit o recuperare ofensivă, pe o altă liberă irosită de bănățeni, ce a decis meciul.

A fost cea mai bună prestație personală pentru Popescu în playoff. El a avut 11, 14 respectiv 9 la eficiență în primele trei meciuri ale acestei serii. E primul meci în playoff-ul actual când Bogdan Popescu atinge pragul de 20 puncte marcate și izbutește atât de multe recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!