Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Playoff 2012. Bryson McKenzie record de puncte în cea mai grea înfrângere a CSM-ului

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.04.2012


Foto: Răzvan Chiriac

Bryson McKenzie, pivotul echipei CSM București a stabilit un record personal în Divizia A masculin la capitolul puncte marcate. El a izbutit acest lucru în Meciul 4 al seriei de playoff cu BC Timișoara, pierdut cu scorul de 76-77.

Americanul a petrecut 33 minute pe parchet, perioadă în care a avut 10/15 la aruncările din acțiune respectiv 6/12 la linia de pedeapsă pentru un total de 26 puncte. A adăugat 6 recuperări și un capac fără să piardă posesia mingii. El a terminat partida cu un coeficient de 22 la eficiență.

Acesta a fost al 4-lea meci în cate McKenzie a avut cel puțin 20 în dreptul indicelui de eficiență în acest sezon competițional. În schimb, a fost al doilea meci în care a atins cota 20 la puncte înscrise. Prima dată a fost în Meciul 1 al seriei cu BC Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!